comments 2

Munia ja mätiä

Vielä kerran kohkaan kaviaarimunista, joita söimme Helsingin Finlandia Caviarissa taannoin.

Teimme pääsiäisenä oman, proosallisen versiomme, ja hyvältä sekin maistui. Kaviaari korvattiin siianmädillä, tryffelivoi taiottiin kirnuvoista, joka notkistettiin parilla tipalla tryffeliöljyä, ja munat olivat niitä “täydellisiä”.

Noin kuusi minuuttia keitettyjä luomukananmunia olisi kyllä pitänyt keittää vähemmän. Finlandia Caviarissa muna on vain aavistuksen keittynyt, mutta kuten sanottu, tämä olikin tämmöinen juntturampi versio.

Supersimppeliä, vaikka alkupalaksi!

(Jep, odotan koko ajan, että joku munaosuuskunta ottaa minut omakseen!)

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.