Valitse sivu

Kuvalla ei ole osuutta asiaan. Mutta kun Stocka ei anna mulle kuvaa eräästä t-paidasta, eräästä kirjasta, eikä melkein edes eräästä reseptistä. Eikä Lumenesta ole yhtään sen enempää apua.

Kello vasta kolkuttelee kahdeksaa, mutta olen jo hermoromahduksen partaalla. Pätevämpiäkin syitä hermojen menetykseen varmasti löytyisi, mutta paremman puutteessa valitsin nämä:

Stockan kanta-asiakaslehdessä on tarjouksessa Lumenen Hydra Drops. Siis SE Hydra Drops, jonka tuotannon kailotin lopetetun, eräässä aiemmassa postauksessa. En kailottanut asiaa ihan omasta päästäni, vaan niin oli minulle sanonut joku kaunis ja huoliteltu kosmetiikka-asiantuntija, ja kun en löytänyt tuotetta Lumenenkaan sivuilta, uskoin siis menettäneeni suosikkituotteeni iäksi. Lumene, puhu minulle, MISSÄ ON HYDRA DROPS?

Toinen asia: Stockan webbikauppa. Koitapa etsiä kanta-asiakkaan maaliskuun tarjouslehdessä esiteltyjä .COM-merkillä ( = löytyy verkkokaupasta) varustettuja Maison Scotch-vaatteita? Niinpä. Jakku löytyy, muita ei.
Ja menepä siitä sitten Akateemisen saitin puolelle, kun printtiversiossa on kehuskeltu, että Tammen Keltaisen Kirjaston kirjojen ostajalle kaupan päälle pokkarikokoinen muistikirja (MUISTIKIRJA!). No löytyykö tuota tarjousta? Eipä löydy. Ja mitä tapahtuu, kun yrität hakea hakusanalla ”Matkaoppaat” (tarjouksessa -20%!), tuleeko vain yksi osuma, tuleeko??
Ja sitten vielä katsot, että jaaha, ohjaavat etsimään kuvan Coq au Vin- reseptin nettisivuiltaan. Luulisiko pieni kuluttaja, että tuo rummutettu resepti olisi jotenkin esimerkiksi etusivulla? Ei ole ei. Mutta kun klikkaat Reseptit > Reseptit ja menut > Pääruoat > Linturuoat niin saatat olla lähellä. Ehkä.

Tässä suora linkki Coq au vin-reseptiin, only for you, my friend.

JÄLKIKIRJOITUS: Nyt kun tarkistin tilanteen uudelleen, niin RESEPTIT ON PÄIVITETTY ETUSIVULLE, YAY! Anteeksi, taidan vain olla liian nopea. Ja kärsimätön.