comments 3

Miltä näyttää Kirjatoukka?

Tältä näyttää Kirjatoukka, ainakin pienen ystäväni Kastehelmin mukaan.

3 Comments

  1. Kirjatoukka. Saavuin perheineni Hankoon viettämään kesäisiä päiviä noin viikko sitten. Voi miten kaunis kaupunkisi onkaan. Ja miten se oli lämmin ensimmäiset päivät. Me pyöräilimme onnellisena rannalta toiselle. Karusellirannalla istuimme Kastehelmen vieressä. Olikohan hän sinun pieni soma ystäväsi? Ja mahtoiko Kirjatoukka istua samassa seurueessa?

    Samalla reissulla ostin S-marketista lehden, jossa blogisi oli kuukauden blogi:). Saavuin siis ehkä Istanbulista Hankoon kirjatoukan viereen ja sitten blogiasi seuraamaan…

    Ihania kesäisiä päiviä sinulle. Minä lähden nyt tutustumaan Hangon kauppatarjontaan keskustaan. Ja kerään tarinoita tuhatjayksitarinaa-blogianikin varten.

  2. Ihastuttavan jännittävä sattumien ketju! Kirjatoukka kyllä istuskeli karusellirannalla päivän jos toisenkin. Ystäväni Kastehelmi oli siellä äitinsä ja sisaruksiensa kera, ja Kirjatoukalla kolme omaa ankanpoikaa, hiukan isompaa, mukana. Ja filtti ja paljon lehtiä. Ehkä tosiaan tiemme kohtasivat! Kiitos kun kirjoitit, tuli tosi hyvä mieli.

  3. Todella. Tästähän tuli yhtä jännittävää, kun Hanko-dekkarit, joita luen nyt Hangossa:). Tosin verettömämpi ja eloisampi jännitys. Hyvää jatkoa sinulle kirjatoukka ja poikasesi. Olisikohan sinun poikasesi ollut se, joka teki hienoja temppuja hiekalla:)?

    Minä, mies ja neljä ipanaa alamme jättää jäähyväisiä Hangolle. On ollut hienot viikot meillä täällä, mutta pian lainakotimme saa omat asukkaansa takaisin. Tulen varmasti pistäytymään täällä blogissasi tulevassakin. Ja jos mahdollista, myös tässä ihanassa kaupungissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.