Valitse sivu

Minähän nyt aina auliisti esittelen omia kosmetiikkalöytöjäni, mutta tällä kertaa käydään Parkkosen… pussilla?

Parkkonen ei todellakaan itseohjaudu mihinkään kosmetiikkahyllyille, siinä mielessä hän on ihan Suomisen perheen aikakaudelta. Mutta kyllä hän mielellään kuitenkin taistelee kuivumista, ikääntymistä ja yleistä rapisemista vastaan. Silloin hän ojentaa kätensä ja nappaa jonkun minun kalliin punoitusvoiteeni ja hinkuttaa sitä leukaperiinsä.

(Oletteko nähneet kuinka miehet laittavat kosteusvoidetta? Koko kämmenellä, naama tuskanväänteillä, ihan kuin tarkoitus olisi TUNKEA se tavara sisään ihohuokosiin. Etkö sä voisi yrittää nauttia tuosta toimenpiteestä, yritän kysyä varovasti kylppärin ovenraosta, mutta hän vain kiristelee hampaitaan ja rasvaa naamaansa vimmatusti, kuten pesisi hevosta…)

Olen hellästi viime aikoina kannustanut häntä ostamaan omat tuotteensa ja nyt koossa on jo aika hyvä miehenhuoltosetti.

Vasemmalta lähtien:

Saippua. Yleistän nyt rankasti, mutta mieshän hoitaisi kaiken mielellään yhdellä saippualla jos vain voisi. Kropan, tukan, naaman, pyykit, astiat, autonpesun, laiturin kuurauksen… Tuo pallero on taas sieltä ranskalaisia vintagejuttuja myyvästä KooPernusta. Siellä oli myös aasinmaidosta tehty versio, joka kelpaisi Kleopatrallekin, mutta tämä taisi sisältää oliiviöljyä. Joka tapauksessa siis kosteuttavaa kamaa, puhtaista luonnon raaka-aineista. Kropalle.

Seuraavaksi rykelmä ranskalaisten lääkäreiden kehittelemää lisäaineetonta ja kaikista synteettisistä kemikaaleista riisuttua apteekkikosmetiikkaa, merkki on NOVEXPERT. Sain pienen kädenväännön jälkeen viiden minuutin kosmetiikkaostoksillaolosta turhautuneen Parkkosen hankkimaan mm. silmänympärysvoiteen ja seerumin, lähinnä omia puteleitani suojellakseni. Työvoitto.

Kasvojen pesuun ja parranajoon Biothermin geeliä, ei enää saippuaa.

Sitten mun lemppari: tuoksu. Maison Margielan REPLICA-sarjan pullot ovat jo niin kauniita, että se yksin riittäisi ostosyyksi. Useista eri vaihtoehdoista mies päätyi By the fireplace -nimiseen TODELLA hyrisyttävään. Uuh! Minuun vetoavat pienet yksityiskohdat, tässä tapauksessa pullon ja paketoinnin lisäksi tuoksun kuvailu. Sen mukaan tämän eau de toiletten näyttämönä on vuosi 1971, talviaamu Chamonix’ssa, raikkaassa vuoristoilmassa leijailee palavan puun ja paahtuvien kastanjoiden tuoksu… Haistakaa siis ihmeessä Parkkosta, jos törmäätte!

ACOn edullisen kasvoöljyn, apteekkikamaa sekin, bongasin Milestyle-blogista. Siitäkin pullosta syntyi vääntöä. Nyt pulloja on aina kaksi, molemmille omansa. Varsinkin näillä pakkasilla posket kiittävät illan öljykylvystä ja kesällä se vasta kaunistaakin.

Deodorantti on reissussa rähjääntynyt ja ihan lopussa, Zadig & Voltaire.

Kaunis… siis mikä hemmetti tuon pussukan nimi on mieheksi?? Komea nesessääri on Gauharin. Ostin sen Parkkoselle lahjaksi jokin aika sitten, kun en enää kestänyt niitä S-marketin MUOVIPUSSEJA, joissa se kuljetti tykötarpeitaan tien päällä ollessaan.

Saattaa käydä niin, että on minun vuoroni vierailla Parkkosen hyllyllä, niin hyvässä jamassa miehen rivistö on tällä hetkellä. Suurin osa tuotteista on, ja miksei olisi, unisexiä.