Mikä kumma siinä onkin, että aina juhapyhien viimeisenä päivänä ruoat ovat parhaimmillaan? Ensin sitä vääntää hiki hatussa ja pää painekattilana jotain menyyyyyytä, ja sitten loppumetreillä tempaisee rennoin rantein jämät jääkaapista ja kokkaa siitä sitten sellaista, jota olisi oikeastaan halunnut syödä kaiket kemut…
Pääsiäismaanantain rääppiäisillä tarjottiin melko vihreää settiä. Lehtikaalichipsejä, varhaiskaali-fenkoli-kevätsipulisalaattia, uunissa valkoviinitilkassa höyrytettyjä ja voilla siveltyjä kaalinlohkoja, vihreää parsaa sekä timjamilla ja valkosipulilla maustettuja highland-lihapullia. Mehukkaista appelsiineista leikkasimme lohkoja lautasen reunalle, vilkutimme viikonloppuhankolaisille ja jäimme elelemään pihaelämäämme kuin pienet, tyytyväiset leppäkertut!
Arkiivi
Avainsanat
15vuotta
Amsterdam
arkkitehtuuri
awards
Belgian Lempi
blogi
elokuvat
Hanko
Helsinki
hotellielämää
Kauppa
Kirjatoukka haastattelee
Koti
Kreikka
kukat
kulttuuri
kulttuuririennot
Kööpenhamina
Look like Lou
LOVE
Lukijoiden toivepostauksia
Luvussa juuri nyt
matkat
Meksiko
musiikki
mutsi
Pariisi
Politiikkaradio
Q&A
Ranska
ravintolat
reseptit
Shop
sisustus
studio
taide
Taiteilijaresidenssi
Tallinna
Turku
tyyli
Tästä innostuin tänään
Vieraskirjoittaja
Villa Le Menestrel
vinkit
Yhteistyö
Rääppiäiset? Ei se siltä tuntunut. Kiitos vielä kerran erinomaisen hauskasta alkuillasta.
t. OlliM
Kiitos teille, kiva kun kävitte! Nyt tiedätte mistä meidät löytää, koko kesän 🙂 Näkemiin!