comments 2

Melko vihreää

Mikä kumma siinä onkin, että aina juhapyhien viimeisenä päivänä ruoat ovat parhaimmillaan? Ensin sitä vääntää hiki hatussa ja pää painekattilana jotain menyyyyyytä, ja sitten loppumetreillä tempaisee rennoin rantein jämät jääkaapista ja kokkaa siitä sitten sellaista, jota olisi oikeastaan halunnut syödä kaiket kemut…
Pääsiäismaanantain rääppiäisillä tarjottiin melko vihreää settiä. Lehtikaalichipsejä, varhaiskaali-fenkoli-kevätsipulisalaattia, uunissa valkoviinitilkassa höyrytettyjä ja voilla siveltyjä kaalinlohkoja, vihreää parsaa sekä timjamilla ja valkosipulilla maustettuja highland-lihapullia. Mehukkaista appelsiineista leikkasimme lohkoja lautasen reunalle, vilkutimme viikonloppuhankolaisille ja jäimme elelemään pihaelämäämme kuin pienet, tyytyväiset leppäkertut!

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.