comments 13

Meikit, ketjut ja vyöt

En tiedä miksi kirjoitan koko ajan meikeistä ja voiteista, mutta muutakaan minusta ei näköjään nyt tule ulos. Koittakaa kestää.

Muistanette, että podin ripsikriisiä tuossa jokin aika sitten. Uuden kriisinaiheen huumassa ja hirveässä ripsivajeessa ajauduin lopulta Stockan meikkiosastolle, joka on vähän kuin menisi nälkäisenä Herkkuun. Poistuin meikkiosastolta edelleen nälkäisenä montakymmentä euroa köyhempänä, mutta toiveikkaana: olinhan nyt Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D:n onnellinen omistaja.

Primerin ideana on pohjustaa, erotella, tuuheuttaa ja taivuttaa ripset mascaraa varten. Sen pitäisi myös säännöllisesti käytettynä kasvattaa (!) ja hoitaa ripsiä ja siihen tarkoitukseen primeria voi laittaa jopa yöksi. Ostin myös Diorin ripsarin, mutta primeri tietysti toimii minkä vain luottoripsivärisi alla.

Joko kuulette ripsieni havinan sinne saakka? Primeri nimittäin tuntuu toimivan.

Kaiken muun yllä luvatun lisäksi primeri pitää ripsivärin paremmin paikoillaan ja ripset pysyvät ojennuksessa koko päivän. Ja kun sanon ojennuksessa, niin tarkoitan, että olen itsekin yllättynyt niistä viuhkoista, jotka omat ripseni saavat aikaiseksi kunnolla pohjustettuina.

Ripset siis sentään ovat nyt iskussa, siis niin iskussa kuin ilman lisävilloja voi olla. Mistäköhän sitä seuraavaksi kehittäisi itselleen ongelman?

Minulla on ollut nyt jonkin aikaa myös semmoinen yleinen en-viihdy-omissa-nahoissani-fiilis. Olen kyllästynyt kaikkeen itsessäni: hiuksiini, kaikkiin vaatteisiini, ja siihen, etten mahdu vaatteisiini. Hipiäni rettelöi näitä pakkasia vastaan, en jaksaisi enää yhtään koko talvea. Olen kyllästynyt kulmakarvoihini, sääriini, kantapäihini, kynsiini ja dekolteeseeni. Olen kyllästynyt kenkiini ja tapaani meikata. Olen jotenkin tylsä, harmaa (paitsi poskista punainen) ja väsähtänyt. Haluaisin valella itseäni lämpimällä appelsiinintuoksuisella öljyllä ja kylpeä hunajassa, mutten jaksa. Tätä öljyttävää pinta-alaa on niin paljon ja sitä paitsi voitte kuvitella miten kylmä vanha kivitalomme on näinä talvipäivinä ollut. Ei siinä kykene naisparka kauaa seisomaan ilman kerrastoja ja villasukkia itseään öljyämässä.

Ja minä en edes ole yhtään kerrastoihminen. En ole talvikenkäihminen, en toppahousuihminen, en pipoihminen, en tumppuihminen. Ostin elämäni ensimmäisen kunnon talvitakin, ja vaikka myönnänkin, että on kivempaa kävellä kun on lämmin, niin silti en ole YHTÄÄN talvitakki-ihminen. Sitäpaitsi vihaan sukkia, varsinkin sukkahousuja.

Mutta joo, ripset on hienot. Jos ne joku sieltä hupun alta näkisi.

13 Comments

 1. San says

  Hahah, kuulostaa niin tutulle<3 ”Oikeat” talvivaatteet on tylsiä tai rumia tai noh- vain niin kaukana myös minusta, ettei niitä ole vuosien aikana tullut hankittua kuin joitain ja nekin pakon edessä. Kevättä odottaa tosi hartaasti sekä sen vuoksi että värien kaipuu on julmettua, mutta myös noiden mainitsemisiesi seikkojen vuoksi. Iho elää omaa pakkaselämäänsä rasvaa sitä tai ei, ja tosiaan, kylmässä talossa ei kauaa keekoilla öljyissään. No ehkä juuri ja juuri puusaunan lämmettyä, mutta muuten on tyydyttävä kääriytymään huopiin ja muuhun lämpimään. Malja siis keväälle!

  • Anna says

   Sauna ❤ Mä en ole ikinä ollut saunoja, mutta tänä talvena olen kaivannut löylyjä. Cin cin kevät!

 2. Hanna says

  Jo ennen postauksen loppuun asti ehtimistä olin valmis avaamaan suuni sanoakseni, että tää johtuu varmasti tästä hemmetin talvesta, jota on vietetty jo puoli vuotta ja joka saisi loppua! Aurinko ja kauniit maisemat ovat ihania, mutta nauttisin aurinkoni mieluiten lämpöasteiden kera. Olen kyllä tunnollisesti pukeutunut kerrastoihin, talvikenkiin, tumppuihin ja tuulenpitävään urheilutakkiin ja käynyt siemailemassa ulkoilmaa, mutta kyllä se vaan alkaa ihmistä ahdistaa, kun päivätolkulla pukeutuu vain sellaisiin. Ei tunnu omalta.

  Kevät, paljaat nilkat ja pipoton pää – oon varma, että kun näihin päästään käsiksi, fiiliskin paranee, sekä siellä että täällä. 🙂

  • Anna says

   Se on juuri ristiriitaista, että samalla nauttii kunnon talvesta, lumesta, pakkasauringosta ja kaiken kauneudesta, ja kuitenkin sitten riutuu kuivana ja kylmänä. Nyt pakkanen hellitti, mutta koko viikonlopun (olin Turussa) vain satoi, satoi ja satoi, ja kadut ovat märkiä, liukkaita ja kuhmuraisia. Kaikki oli harmaata. Huh. Tulisipa lämmin kevät!

 3. Sanni says

  Oi että samaistuin! Meidän arktisilla alueilla (lue: itärajan ja Kainuun tietämillä) talvi on ollut PITKÄ ja KYLMÄ! Pakkasta aamuisin -25 tai sinnepäin, ja joka jumalanpäivä pitää autoa pitää piuhan päässä että pääsisi liikkeelle. Ja ne toppatakit, huput, joo karvareunuksella, että nuppi tarkenisi, en suostu käyttämään hattuja/pipoja/karvalakkeja, en, ja sukkahousut, välihousut, villasukat, karvakengät äh! Vuosi vuodelta enemmän tuntuu tympeältä koko vuodenaika, jo lokakuun lopussa ahistaa, ja vasta huhtikuussa helepottaa. ONNEKSI se aika on edessäpäin, ja silloin tämä tyttö nauttii! Aurinkoa sinnekin päin, ja kyllä se lämpökin sieltä tulee joku päivä. Kai.

  • Anna says

   Huu, joo, totta! Kainuussa on tietysti vielä kylmempää ja vielä pidempään! Oot sissi! Tämä hyinen ja kostea merituuli täällä etelässä on tosin kyllä joskus paukkupakkasiakin julmempaa. Voi kuinka toivon aurinkoista, lempeää kevättä ja oikeasti lämmintä kesää. Meille kaikille!

 4. Minulla on ollut jo kolme vuotta en viihdy omissa nahoissani feelis vaihe päällä, eikä loppua näy. Luikerteli kuin käärme konsanaan siinä 50-vuotiaissynttärihuuman jälkeen. Ja nyt on jäänyt kiinni pahempi kuin purukumi kengän alle….talvi on pahin, mutta enimmäkseen koska ne hiukset. Ne pahuksen hiukset on niin kaamean näköiset. Jos sinulla on tämä ripsihomma, niin mulle se on hiukset…iso syvä huokaus. Ja facebook vielä kehtaisi kertoa minulle miten ihanan iloisen oloinen olin 7 vuotta sitten. Mokoma petturi se facebook.

  • Anna says

   Carina, sullahan on ihanat lainehtivat hiukset ja maailman valoisin hymy! Chin up darling! <3
   (Mutta tiedän kyllä, ettei se aina auta, että muut näkevät jotain hyvää, jos itsestä tuntuu kurjalta. Halaus!)

   • No voi kiitos!! Nyt tuntuu jo paremmalta! Ne hiukset on ihan ok kesäaikana, mutta talvena niin liitteät että et edes tunnistaisit mua… halaus sinne takaisin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.