Valitse sivu

Kuten taisin jo jossakin postauksessa puuskuttaa, on tämä kevät juhlantäyteinen. Meidän porukasta neljällä viidestä on kevään korvalla tai keväällä synttärit, vain kuopus on syysprinssi. Tähän vuoteen osuu syntymäpäivärintamalla tärkeitä merkkipaaluja, kuten yhdet 18-vuotispäivät sekä yhdet 50-vuotispäivät. Lisäksi penkkareita, vanhojentansseja ja ylioppilasjuhlia. Naistenpäivää ja äitienpäivää unohtamatta. Harva se aamu siis joku kokoonpano kipittää jyrkkää portaikkoa yläkertaan liian ison ja kuhmuraisen peltitarjottimen kanssa villisti hoilaten.

Eilen lauantaina koitti 18-vuotispäivien vuoro, keskimmäinen kultakin on nyt aikuinen. Se tuntuu saavutukselta, vaikka ihan itsekseenhän nuo kasvavat. Mutta että jo kaksi lasta olemme saatelleet ihmisten ikään, on se vaan niin sairaan hienoa!

Meidän rakasta Elsaamme kutsutaan meidän rakkaaksi Elsaksi koska pikkuruinen, vain 13 kuukautta vanhempi isosisko aina kädet puuskassa niin huokaili: mitä se meidän lakas Elsa nyt taas on tehnyt?

Meidän rakas Elsa on ihan tosi makea tyyppi. Hän on ulospäin ujohkon oloinen ja sellainen kertakaikkinen suurisilmäinen suloisuus, mutta pinnan alta löytyy myös pippuria ja ihanan kajahtanutta huumorintajua. Elsa on omapäinen, staili ja ahkera, ja hänellä on kummallinen taipumus ajatua tikattavaksi säännöllisin väliajoin. Elsa ei turhaan sanojansa tuhlaile. Tuo rohkea reissuliisa vastailee eri puolilta maailmaa äitinsä vuolaisiin, kilometrin pituisiin miten menee – kyselyihin aina yhtä napakasti:

hyvi

Elsa sai syntymäpäivälahjaksi sata suukkoa, nuorelle naiselle sopivan käsilaukun, yön koreasti Hotel F6:ssa sekä Woltin lahjakortin hotellihuonebileiden onnistumisen takaamiseksi. Mukaan Helsinki-kemuihin saa ottaa kaksi kaveria. Pahoin pelkään, että äiti ei mahdu enää mukaan.

Elsan aamiainen

Smoothie Bowl:
Soseuta turkkilaista jogurttia, banaania, mangoa, kiiviä, mustikoita (pakaste), mustaherukoita (pakaste) ja päärynää paksuksi smoothieksi.
Koristele banaani- ja kiiviviipaleilla, pensasmustikoilla sekä kookoshiutaleilla.

Lisäksi:
Pirkka Parhaat- sarjan voicroissantteja (pakasteesta, todella, todella hyviä!)
Appelsiinimehua
Café Lillanin (Hanko) valkosuklaa-vadelma-passion -moussekakkua
Kaakaota ja kermavaahtoa