Valitse sivu
Kuva: © Maarit Kytöharju / Meidän Festivaali

Kuun vaihteessa 19. kerran järjestettävä Meidän Festivaali Tuusulanjärvellä kiehtoisi taianomaisuudessaan muutenkin, mutta nyt eritoten, kun yhtenä teemana on kirjallisuuden ja musiikin, kirjaimien ja nuottien yhdistäminen.

Kolme kirjallista konserttia ovat osa Kirjan Vuosi 2015 -tapahtumaa. Kirjailijavieraina ovat Anna-Leena Härkönen, Linda Liukas ja SuviSirkku Talas.

Festivaalin avaa sunnuntaina 26.7. tietokirjailija SuviSirkku Talas, joka kertoilee suhteestaan Aino Sibeliukseen sekä kirjallisesta työstää Sibeliuksen ja Järnefeltin sukujen kirjeenvaihdon parissa. Iltaa siivittää eteenpäin Jean Sibeliuksen ja Armas Järnefeltin musiikki. Tapahtumatiedot täällä.

Maanantaina 27.7. Lastenkirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas, Roviollekin säveltävä harpisti Salla Hakkola ja festarin taiteellinen johtaja Pekka Kuusisto improvisoivat ja yhdistävät tietotekniikan rytmejä. Mitä tapahtuu kun ykköset, nollat ja nuotit sekoittuvat? Tapahtumatiedot täällä.

Kolmannessa kirjakonsertissa, keskiviikkona 29.7. Anna-Leena Härkönen ja Anna-Mari Kähärä keskustelevat yhteistyöstään, moni Härkösen teksti on saanut Kähärältä sävelet. Essi Wuorela laulaa. Tapahtumatiedot täällä.

Meidän blogimme on yhteistyössä Meidän Festivaalin kanssa siltä osin, että ilmoitamme (helsinkiläisille) lukijoillemme JUURI NYT, että otapa vauhdilla suunnaksi Kirjasto 10 Helsingin Postitalossa, Elielinaukiolla ja etsiydy Anna-Leena Härkösen kirjojen ääreen. Yhden Härkösen kirjan väliin on piilotettu kaksi lippua tuohon keskiviikon konserttiin.

Onnea matkaan! >>> J.K. Liput on löydetty ja noudettu, kiitos kaikille osallistujille!

Koko Meidän Festivaalin ohjelmiston löydät täältä. Festivaali on tänä vuonna omistettu Aino Sibeliukselle.