Valitse sivu

Pikkutoukat nauttivat myös. He ottivat valokuvia, joissa lähes jokaisessa on leipomon ikkuna. Flödebolle teki lähtemättömän vaikutuksen; kokonainen pallero täynnä höttöä, voiko ihminen enempää toivoa! Keväänomainen keli kannusti tennariostoksiin, kiitos mummolle, joka sponsoroi. Poju hankki myös kauan himoitsemansa kuulokkeet ja Lego-kaupasta purtilollisen täydennystä.

Yhtenä päivänä jakauduimme aamupäiväksi kahdeksi joukkueeksi. Lapset kävivät keskenään Guinness World of Records-museossa sekä Illumin ja Magasinin leluosastoilla. Kirjatoukka ja Herra Kamera vaelsivat (kännyköitään nyrkeissään puristaen) lähistön pikkupuodeissa. Tapasimme sovittuun aikaan Joe & The Juicessa.

Joe & The Juice oli muuten loistava välitankkauspiste melkein jokaisena päivänä. Näitä mehubaareja on eri puolilla Kööpenhaminaa, ja miten ovatkin haalineet kaikkein funkeimmat skeittaripojat blendaamaan supermehuja ja palvelemaan hilpeällä asenteella! Valitse joku sekoituksista, jossa on inkivääriä, suosittelen.

Vahdinvaihtoparaati kaupungin halki ja tötteröpäiden vekslaaminen Amalienborgin pihalla oli ihan mahtavaa. En tiennytkään, että marssimusiikki saa minut niin liikuttuneeseen tilaan! Tosin tanskalaisten marssitkin kuulostavat ihan karusellimusiikilta, ovat he niin hilpeitä veijareita.