comments 3

Making of

Villa Himan Nanan maahantuomat fouta-liinat ovat juuri lähteneet valloittamaan maailmaa Tukholman messujen kautta, mutta sitä ennen tarvittiin kuvia. Tarvittiin suloinen valo, auringon polttama päivä, sopivasti tuulta sopivasta suunnasta ja kymmenen metriä pyykkinarua. Tarvittiin puoli perhettä hulmuttamaan värikkäitä liinoja hiekkarannan yllä. Tarvittiin myös yksi peukalon kokoinen valokuvaajan assari, joka valloitti uimakopin, viritti narun ja piteli kameraa.

Liinoihin ei voi olla rakastumatta, värit puhkuvat kaukaisempien rantojen mausteisia muistoja ja käyttötarkoituksia keksii sata, kun aikansa hulmuttaa. Mahtavia messuja Nana ja Minna!

Kuvausten tulokset näet täällä.

3 Comments

  1. Pakko lausua edesmenneen pehmomies Tabermannin runo, joka tuli mieleen kahdestakin edellisestä postauksesta:
    "Jokainen, joka on pidellyt aaltojen siloittamaa kiveä kädessään, tietää, että jatkuvilla hyväilyillä on ihmeitä tekevä voima". Tuo on vaan niin totta. Toteaa hyväilyistä elävä ja lapsiaan tuskastumiseen asti halaileva ja suukotteleva ihminen. Ja kyllä, rantahiekka voi varmasti olla myös väsynyt, aaltojen tuhatvuotiseen hyväilyyn….Ja ihanat foutat ja houkutteleva taiteilijaresidenssi teillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.