comments 2

Luvussa juuri nyt

Voi ystävät rakkaat. Makaan sohvalla flanellipyjamapöksyissä ja hullun lailla kimaltelevassa tähti-paljetti-collegessani, nuttura vinossa, ulkona sataa monumentaalisia, suorastaan elokuvallisia lumihiutaleita, appelsiinituoksukynttilä väräjää vienosti, ovessa on “Stop! Pyjamapäivä!”-kyltti. Sylissäni on kaksi kirjaa, kainalossa vaihtuva kakara miten pelivuoroiltaan ehtivät.

Itken ja huokailen, hivelen ja jumaloin Sandra Kantasen Landscapes-valokuvakirjaa. Niin epätodellisen lumoavaa, tiedättekö, sellaista, että sieluun ihan sattuu. Aivan järjettömän kaunis kirja.

Elämäni asennot – Mitä jooga minulle opetti
(miksi hemmetissä KAIKISSA pohjoisamerikkalaisissa kirjoissa on selittävä alaotsikko??) taas tyrskähdyttää ilmat pihalle sivulta toiselle, voi apua, juuri noin kahjoja me olemme, naiset, äidit, vaimot, tyttäret…

2 Comments

  1. Minä yritän vältellä kirjoja, joissa on selittävä alaotsikko… varsinkin, jos ne yrittävät opettaa minulle jotain…

    Sinänsä hupaisaa, että olen blogini selityksissä kuvannut sitä tyyliin "kirjatoukka keittiössä", tietämättä mitään tästä blogista. Täytyy varmaan pistää selitykset uusiksi.

    • Minna, älä toki muuta blogisi kuvausta, kyllä meitä kirjatoukkia maailmaan mahtuu! Kiva tavata toinen, samanmoinen! Kiitos kun jätit viestin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.