comments 9

Luottokolttu

Ystäväni Joneskan eli Mrs Jonesin pikkuputiikista ostamani Love Warriorsin kaftaani oli päälläni matkalla i h a n koko ajan. Vedin aamulla pillifarkut jalkaan ja mustan topin päälle, sukelsin kaftaaniin, kiedoin keleistä riippuen huivin kaulaani tai heitin villatakin harteille. Ostin paikan päältä päheät käärmeennahkakuvioidut espadrillokset ja kiisin missä kiisinkin.

Villalla, kun aurinko helli jo ihan hellelukemissa, riivin ylimääräiset vaatteet alta pois ja liihottelin mustissani, jotta talvenkalpeat sääretkin saivat sulosäteiden suudelmia. Kaftaani on ohut ja liehuvanlainen, edessä pitsirivi. Koko vaate mahtuu kaikessa keveydessään melkeinpä meikkipussiin, sen pesaisee helposti ja se kuivuu hetkessä. Asusteista riippuen se edustaa aamusta iltaan erilaisissa riennoissa. Varsinainen luottovaate siis, ja huolettomuutta halajavan matkailijan unelma.

Myös lähestulkoon itsepuolustustarkoituksiinkin soveltuva killutin on Mrs Jones Lifestyle Shopista, sekin ruotsalaista Love Warriorsia.

9 Comments

 1. Minä olen miettinyt että miten tuollaista kaftaania käytetään ja sinähän sen kerroitkin! Kiitos taas! 🙂 Tuo koru on niin kaunis *huokailee*.. jospa sitä satsaisi vaikka kohta täyttyvän 35 v johdosta?!

 2. Voi, samaista kolttua oon himoinnut. Oiskos Kirjatoukasta kuvaa kolttu päällä? 🙂

  • No vitsit kun ei oo! Olen todella huono antautumaan kuvattavaksi, valokuvaajan vaimo vaikka olenkin. Koitetaan napata seuraavan kerran!

 3. Anonyymi says

  Oijoi, onpas teillä ollut ihastuttava reissu! Ja hyviä uutisia, helpotuksen huokaus!

  Mulla on täällä nyt huoli päällä – mistä munkit vapuksi?! Genevessä mulla oli ystävä, jonka munkkitaikina on ehkä maailman parasta ja meillä sopimus, että hän tekee taikinan ja minä paistan. Mutta täällä, apua, en tunne munkkimestaria, itku ja hammasten kiristys…

  Belgian Lempi

  • Reissu oli mahtava, ja uutiset vielä mahtavampia.
   Minä en missään nimessä osaisi paistaa munkkeja, en edes tehdä sitä taikinaa. Menemme huomenna, vappupäivänä, Marttojen kahvilaan munkeille, muuten eivät lapsiparkamme munkkeja saisi! Hauskaa vappua Belgiaan, Lempiseni!

 4. Just hyvä tuollainen kaftaani! (kuva ei auennut mulla viimeksi, joten nyt vasta näen ja pakko kehaista.)

  • Niin on, just hyvä! Rakastan vaatteita jotka menevät missä vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.