Valitse sivu

Käväisin myöhäisellä lounaalla ravintola Origossa. On se kaunis! Me kuulkaa totumme täällä niemennokassa näihin uskomattomiin miljöisiin, olemme ihan että diipadaapa, ihan tavallista, vaikka saamme istua ja nauttia sata vuotta vanhoissa makasiineissa, metristen kivijalkojen syleilyssä, aivan meren rannalla, kesät talvet.

Söin upean sopan (surprise, surprise): vuohenjuusto-persiljajuurikeittoa, kera kananmaksaleipäsen. Mmm… Listalla on nyt muutaman päivän myös sinisimpukoita, ranskanperunoilla ja aiolilla, menkäähän!

Minä lähden huomenna blini-bakkanaaleihin, joissa joutuu kuulemma avantoonkin. Niin että jos ei minusta mitään kuulu maanantai-iltaan mennessä, lähettäkää rommikaakaota…

Persiljajuuri, tai juuripersilja, on palsternakan sukulainen, valkoinen pitkän porkkanan näköinen, maukas juures!