comments 5

Look like Lou, part 3

Mitäs meidän Luddelle kuuluu? No hyvää vaan. Nämä kuvat ovat jo pääsiäiseltä, mutta mihinkäs tuo tyyli vanhenisi, muutamassa viikossa, tai edes vuodessa.

Ludowica opettaa meille taas pienen tauon jälkeen miten pukeudutaan coolisti kukkaron silti kärsimättä. Ja Ludowicahan elää niin kuin opettaa; kun vaatetta pitää hyvin, se palvelee pitkään. Katsokaa vaikka tuota takkia.

Takki: Seppälä, ostettu noin 25 vuotta sitten
Neulepusero: Kirppikseltä, Glenmuir,”Crafting the Finest Scottish Golfwear since 1891″
Raitapaita: H&M, lastenosasto/ pojat (!)
Chinos-housut: H&M, miesten mallisto
Vyö: Replay, nahkaa
Kengät: Converse, ostettu muinoin New Yorkista
Arskat: Ray Ban, 80-luvulta

Look like Lou – aikaisemmat osat täällä.

5 Comments

 1. Anonyymi says

  Hei!

  Onkohan Ludde asustellut yheksänkööt-luvulla Larussa? Asuin itse aikoinaan Lauttasaaressa ja hyvin hänenoloiseen persoonallisen tyylikkääseen kulkijaan Larun kaduilla kiinnitin huomiota.. Jos kyseessä on sama henkilö, täytyy sanoa että kaikin tavoin sekä henkilö että tyyli ovat hyvin kestäneet ajan hampaan pureskelua.. 😉 Grattis!

  Mukavaa mutta sitäkin antoisampaa kevättä

  t. Marjo

 2. Uskomatonta, muistat ihan oikein! Soitin Luddelle, ja Ludde todellakin on astellut Larun katuja 90-luvulla!

 3. Anonyymi says

  Muodit vaihtuu, mutta tyyli on ikuista – näin o. Tuo 25 vuotta vanha Seppälän takki rupes naurattamaan. Se on niin suhteellista, mikä on uutta ja mikä vanhaa. Minä en oli mikään innokas vaateiden ostelija ja meillä lapset aina pyörittelee silmiään, kun kehun jotain vermettä "suht uudeksi". "Ai niinku sun uusi? Eli vaan kahdeksan vuotta sitten ostettu…"

  No nii-in, aika uusi. Suht vanhan kategoriaan menee mun ainut ja oikea 28 vuotta sitten second hand- liikkeestä hommattu vanhojen päivän (siihen aikaan ei ainakana meillä päin juhlittu pitkissä iltapuvuissa tms.) pikku musta. Paksua raakasilkkiä, 60-lukulainen polvimittainen. Sillä olen käynyt oopperat ja teatterit, suurlähetystöjen coctailit, häät ja hautajaiset. Aina passaa.

  Lempi Sveitsistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.