comments 6

Look like Lou, part 1

No niin, nyt mä aloitan juttusarjan, jonka nimi on “Look like Lou”. Inspiraationa on kylän tyylikkäin tyttö, Ludowica, mun kamuni ja Ditt & Datt -puodin omistaja.

Helsingistä Hankoon muuttanut Ludde on aika omanlaisensa tyyppi, eikä istahda mihinkään ihan tavallisiin muotteihin ja siksihän me siitä tykätäänkin. Ludde on ollut hipsteri ennenkuin wanna be -hipsterit ovat edes ujuttautuneet maaseudulta pillihousuihinsa. Ludowicalla on armoitettu tyylisilmä, laatunenä ja materiaalien taju, ja ajattelinkin jakaa hänen pukeutumisfilosofiaansa tästedes teillekin.

Kuvassa Lou tänään, omassa second hand – antiikki – curious stuff- kaupassaan, Ditt & Dattissa, Hangon Villa Orrmanissa, pukeutuneena seuraavasti:

– Housut: Ralph Laurenin liikkeestä New Yorkista, 100% villaa, edesmennyttä Rugby-mallistoa
– Villapusero: Hietsun kirppis, 1 eur
– Kaulahuivi: Lahja ystävältä
– Pipo: Hangon Käsityöläiset
– Laamapaita alla: Ruotsin armeija, Ludden aikaisemmasta kaupasta, joku ehkä muistaakin, Lepo
– Kengät: Salomon
– Rillit: Tammisaaresta, merkkiä Archipelago
– Aurinkolasit: Kehykset second handiä 80-luvulta, Ray Banin linssit itse asennettu myöhemmin

Meidän mielestä Ludden pitäisi perustaa oma mallisto, sen verran coolia outfittiä pukkaa päivät pääksytykseen!

6 Comments

 1. Anonyymi says

  Tuo villapaita hätkähdytti. Äidilläni 50-60-luvulta itsekudottu paita samalla kuvioinnilla. Paidan olen pihistänyt jo nuoruudessani itselleni. Kuvion kopioin villapaitaan jota kudoin Islannissa koko kesän -91 islantilaisesta langasta tanskalaiselle poikaystävälleni, joka pesi villapaidan kahden käyttökerran jälkeen pesukoneessa. Tuli huovutettu nukenvaate, oli järjiltäni surusta.

  • Kauheaa! Onko poikaystävä enää kuvoissa moisen jälkeen? Minähän en osaa edes nappia ommella; se että joku kutoo koknaisen villapaidan, saa minut mykän kunnioituksen valtaan.

 2. Minä tahdon lisää Luddea! Kovasti tykkään hänen rouheasta tyylistään. Ja tuohon kauppaankin haluan. Hanko keväällä, jos vaikka…

  • Luddea tulee lisää, tästä tulee oikein säännöllinen sarja! Ludde on makee. Ja joo, TOTTAKAI tulet!

 3. Anonyymi says

  Onko tästä lähdettävä pokakauppoihin, kun en enää muuta näekään kuin "oooh, hienot rillit". Aika lailla samanlainen nenä mulla jo onkin omasta takaa.

  Kauppaa olisi hauska päästä ihmettelemään. Liivia mukaillen, Hanko kesällä, jos vaikka….
  Lempi Sveitsistä

  • Tule tule Lempi, Hanko is always a good idea, tunnettua sanontaa mukaillen 🙂
   Minäkin haluaisin käyttää rillejäni enemmän, minulla vain on niin huono näkö, että linssit ovat nykytekniikoillakin aika kolhot pullonpohjat…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.