comments 5

Look like Lou, osa 5

Katsoppas, ihan paras väittelykaverini Ludowica, kameran edessä pitkästä aikaa!

Kaupungin tyylikkäin tyttö ajoi rinnalle kun palailimme aurinkoiselta mutta hyiseltä sunnuntaimarssilta, veti viereen parkkiin ja nousi autosta niin vastaansanomattoman makean näköisenä, ettei meillä ollut muuta mahdollisuutta kuin kiskoa hänet kohmeisilla käsillämme sisäpihalle kaari-ikkunamme eteen kuvattavaksi.

Lentäjäntakki on aito, vanha jenkkiläinen bomberi, on jotain majavaa kaulan ympärillä ja kaikkea hienoa yksityiskohtaa. Pilottirotsi on ostettu pulassa olevalta neitokaiselta New Yorkista 200 dollarilla. Raidalliset “Hickory Stripe” farkkuhaalarit ovat 13 taalan Ebay-löytö Ameriikoista, merkkiä Key Imperial, The Aristocrat of Overalls.

Hanskat: Marmotit, helsinkiläisestä Scandinavian Outdoorsista.
Pipo: Hangon Käsityöläiset/ Villa Orrman.
Kaulahuivi: Saatu.
Arskat: Ray Ban.
Rintamerkki: Superwomanin vanha kaulakoru.
Rööki: Camel.

On se, mainio!

Edelliset Lou’t löydät täältä. Ludde komeilee myös Hangon uudessa matkailuesitteessä, monen muun paikallisen tyyliniekan lisäksi.

5 Comments

 1. Anonyymi says

  She looks great! Really unique style =))

  Nikadora

 2. Anonyymi says

  Mitähän Loulle/Luddelle mahtaa kuulua nyt keväällä 2015? Hänen elämäntyyliään olen ihaillen seurannut näissä jutuissasi, ja janoan lisää kuvia ja juttua tästä persoonallisesta naisesta! Onko hänellä vielä liikettä, entä nettisivuja ym.?
  terv. Pohjoisentyttö, joka haaveilee kesä-Hangosta

  • Hei Pohjoisentyttö, anteeksi, että vastaukseni viivähti! Luddelle kuuluu hyvää, juuri eilen istuimme yhdessä iltaa. Hänellä on liike pienimuotoisesti toiminnassa, mutta muuten jo vähän uusia tuulia viritteillä. Nettisivuja ei valitettavasti ole, pitäisiköhän perustaa fani-sivu facebookiin 🙂 Tervetuloa Hankoon!!

  • Anonyymi says

   Hei, kiitos vastauksesta. Ja tervetulotoivotuksista kaupunkiin. Jonain päivänä…

   Kerrohan facebookissa jos fanisivut ilmestyvät 😀 Tai jos ei fanisivuja, niin tiputteletko aina jossain välissä piristäviä kuvia hänestä. Oi se pukeutumistyyli! Se on ihan taidetta! Kiitos myös tietenkin teille upeista kuvista ja jutuista.

   Aurinkoa! Sekä pohjoiseen että etelään! t. Pohjoisentyttö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.