comments 4

Lizzien massu

Kun plussakoon (yeah right…) malli Lizzie Miller poseerasi jenkki-Glamourille vuonna 2009, alkoi melkoinen poru. Lizziellä oli vatsamakkara. Toisaalta noustiin myös barrikadeille, vatsamakkaran ja aidon naiskuvan puolesta. Kun nyt viime aikoina on paljastunut mm. H & M-bikinimallien olevan itseasiassa tietokoneella käsiteltyjä epätodellisia unelmakroppia, voimme vain kysyä, mihin katosi tavallinen nainen.

Mietin omaa vartalokäsitystäni: Jos käsitän oikein, useimmat naiset kuvittelevat itsensä pulleammiksi kuin ovatkaan. Minun ongelmani on toinen. Luulen olevani pariisilainen pitkäsäärinen nälkäkurki, ja ostelen valuvia vaatteita, jotka päätyvät 13-vuotiaalle tyttärelleni. Aika ottaa oma koko, ja oma kroppa haltuun!

Case Lizzie Glamourissa.

4 Comments

  1. Vatsamakkara – tuo naisen elämän ikuisuuskysymys. Minä olen lihojana juuri sellainen, että kaikki kilot tulevat vatsaan ja naapurit kiirehtävät muutaman lisäkilon jälkeen kysymään, että "ai, taas raskaana?". ÄRRRRSYTTÄVÄÄ. Mieluummin olisin päärynä, kuin omppu. Mihin saisi reklamoida väärään tyyppiin syntymisestä?

    Ja arvaapa mihin kesä(kiloje)n jälkeen katosivat lähes kaikki minun vaatekaappini housut? No, sille 13-vuotiaalle nälkäkurjelle, joka tässä huushollissa asuu. Minä siirryin mekkolinjalle. Eipä purista ja pullistele joka kilo. Ellei itse puristele.

  2. Minä olen varsin vaikuttava päärynä 🙂 Mutta kuten aina sanon, ei pyllyni ole ollenkaan iso, se on vain väärässä maassa. Kuubassa olisin kuumaa kamaa!

  3. Sinä olet varmasti ihana päärynä, Kuubassa, mutta myös Suomen Hangossa:D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.