Valitse sivu

Oli kuulkaa viittä vaille, etten blogimuutosten pyörteissä iskenyt kynsiäni myös blogin nimeen! Se olisi sentään ollut jo melkoinen muutos, josta minut oli helppo puhua ympäri. Kerron kuitenkin, että se uusi nimi olisi ollut ”Lempipäiväni tiistai”.

”Kirjatoukka ja Herra Kamera” oli – kuten varmaan ties kuinka monella bloggarilla ennen meitä – vain työnimi, joka sitten jäi roikkumaan, ja jota lopulta olisi enää hankala vaihtaa. Me olemme solahtaneet nimiimme, ja kuten kerrankin erään lehtijutun yhteydessä kerroin, myös muilta alkavat mennä meidän minuutemme sekaisin.

Miltä nyt parin jutun perusteella blogin uusi ulkoasu tuntuu? Minua korpeaa, kun Herra Kameran kauniit kuvat ovat vanhoissa jutuissa ihan miten sattuu, tallennustavastani riippuen. Viime vuoden marras-joulukuun vaihteen Pariisin matkakertomuksen kuvat kävin yksitellen naputtelemassa oikeaan kokoon, sillä sarjana se on yksi lempijuttujani.

Hakukenttä ei ainakaan meidän vempeleillä (on pc:tä, macia, androidia, nokiaa…) toimi, ja se on minusta iso puute. Vanhassa mallissa, jossa toki oli enemmän miinuksia kuin plussia, se hakeminen oli niin taivaallisen helppoa, ja sain esiin kokonaisia juttusarjoja nimen perusteella. Ja vanhat reseptitkin hain sitä kautta aina tarvitessani. Jos joku osaa tässä neuvoa, olen kiitollinen avusta.

Kiitollisuudesta puheenollen: Villa Hottentotti-blogin Mari auttoi parilla vinkillä, koodinpätkällä ja henkisellä tuella nyt uutta ulkoasua rakennettaessa, aplodit Marille! Sekä Mari että minä liitymme muuten myös ensi viikolla julkistettavaan hauskaan blogiuutiseen, mutta siitä lisää sitten ajallaan.

No jaa, nyt nappaan matkalukemiseksi yhden lainakirjan viimeiset sivut, kun kirjasto hoputtaa. Ihme toi meidän kirjasto, koko ajan kinuamassa mun uusia lemppareita…. Ensin veivät Harun, sitten Gracen ja nyt käsistä revitään Päivien Kuohu… Päivien Kuohusta lisää huomenissa.

Kuvat tässä jutussa liittyvät parin viikon takaiseen potka-juttuun, mutta herkuttelen vielä nyt hiukan, kun uusi kuvakoko ja koko malli antavat siihen mahdollisuuden. Reseptit näihin löydät täältä.