Valitse sivu

Meidän kesäkaupallamme on myynnissä LANGØ-pellavalakanoita. Olen niitä hypistellyt koko heinäkuun ja nyt ostaa paukautin hiekanväriset pussilakanat ja tyynyliinat sekä kaksi mustaa tyynyliinaa vierastaloomme, Taiteilijaresidenssiin.

Petasin sängyt ja naureskelin itselleni; huomasin olevani hiukan kateellinen omille vierailleni. Niin ihanasti raskas mutta ilmava pellava hulmahteli ja väri oli pehmeä ja luonnollinen. Mustat tyynyt tekivät napakan säväyksen Bellevuenrannan värisessä vuoteessa.

Mrs Jonesilla on pellavalakanoita hiekan lisäksi saatavilla väreissä vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Samoissa väreissä löytyy myös sohvatyynynpäällisiä. Saariston värit ovat vartavasten Mrs Jonesille valitut, muita värejä löytyy merkin omilta sivuilta. Ne mustat pussilakanat, oi kuinka komeat ne ovat, huomaan pidättäväni niiden kohdalla aina hetken hengitystä…

Mrs Jones Hanko Hangö on avoinna viimeistä viikkoa, lauantaina 15.8. pakkaamme kauppapäivän päätteeksi loput tavarat, nostamme hyllyt ja rekit sunnuntaina pakettiautoon ja heilutamme Haukilahteen ajeleville hyvästit. Mrs Jones palvelee lakanakaupoista haaveilevia ja muita kauniiden asioiden ystäviä ympäri vuoden Espoossa, osoitteessa Ukkohauentie 11-13.