comment 1

Kurtturuusu ja kallioimarre, osa 4

Sami saa sen näyttämään niin helpolta. Kala (siikaa ja ahvenaa) paistuu kullanruskeaksi, kanttarellit ja herneet tanssahtelevat pannulla, kukkakaalipyree sametoituu kuin itsekseen. Kalan kastikkeessa on nyt se kallioimarteen juuri, lakritsaisena, viinin ja voin parhaana kaverina.

Tietoa villiyrteistä ja niiden käytöstä sekä kaikki tässäkin juttusarjassa vilahtavat herkut: Sami Tallberg, Uusi Villiyrttikeittokirja.

1 Comment

  1. Anonyymi says

    Haa, meillä on tismalleen samanlainen kastikekulho! Kaveri laittoi sen kiertoon tarpeettomana. Minä nyysin omaksi, hamstraajaluonne kun olen… Vain kalat, herneet ja pyreet puuttuvat. Toistaiseksi. -tuulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.