comments 5

Kurkistus Taiteilijaresidenssiin

Kurkistetaan meidän vierastaloomme, eli “Taiteilijaresidenssiin”.

Tyypillistä, valokuvaajan vaimolla ei ole tuoreita kuvia, mutta mennään näillä nyt. Kuvien oton jälkeen on tapahtunut täydennystä, mm. eteisessä on kaunis Mokon lasiseinäinen vaatekaappi. Taide on lisääntynyt. Houkutteleva lehtipino vanhan arkun päällä kasvaa, kuten myös talon oma cd-kokoelma. Nahkainen “ohjaajantuoli” on saanut kelim-tyynyt ja terassilla on pöydän ja kahden tuolin Café au lait-nurkkaus. Kylpyhuoneessa on sinivalkoiset hammam-pyyhkeet ja tuoksuvat vierassaippuat… Nykyajan nomadeille…

Tänään Taiteilijaresidenssin, ja Hangon, valloittaa kirjapiirini eli “The Book Club”. Käsittelyssä William N.

Kirjan Innoittama Menu:
Pastis jäillä
Plat de charcuterie, punasipulihilloke ja vuonankaali-herkkusienisalaatti Dijon-kastikkeella
Kuorrutettu sipulikeitto
Juustoa ja kuivattuja aprikooseja
Sitruuna-marenkipiiras

Yöpalaksi appelsiinilohkoja

(Arkistojen kätköistä: Katso käsinmaalatun maton synty täältä.)

5 Comments

    • Kiitos! Ja Liinaseni, eiköhän sinut voi jo ystäväksi laskea 🙂 Laita minulle sähköpostia jos haluat tietää lisää!

  1. kaivelen jälleen täällä menneitä, eli voisinko saada reseptiä tuohon vuonankaali-herkkusienisalaattiin dijon-kastikkeella?:)
    kuullostaa hyvälle, sekin, useampi resepti onkin jo täältä kirjoitettu muistiin. Kiitos niistäkin! 🙂

    • Tiina, se on maailman helpoin ja silti elegantein salaatti! Huuhtele rasiallinen vuonankaalia (joka on siis salaattia, ei kaalia). Huuhtele kourallinen herkkusieniä, siivoa jalkaa hiukan ja viipaloi sienet paperinohuiksi lastuiksi. Sekoita salaatti ja sienet. Tipottele päälle oliiviöljystä, (yrtti)valkoviinietikasta ja Dijon-sinapista hierottu kastike, melkein tahna. Murustele Maldon-suolaa vielä päälle, ja pari kierrosta mustapippurimyllystä. Bon appétit!

  2. Kuulostaa todella hyvälle ja ihanan simppeli resepti myös, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.