Valitse sivu

Jaksattekohan te enää yhtään kotikuvaa? Voin tosin puolustautua sillä, että tämähän ei ole varsinaisesti koti, vaan vierastalomme eli ”Taiteilijaresidenssi”. Syynä kuvatulvaan on myös se, että olen aika lumoutunut uudesta puhelimestani, ja varsinkin sen kamerasta. Who needs Herra Kamera, when you have Nokia Lumia! 😉

Kokeilin miten vuoteet toimivat erikseen (parisänky-järjestyksen näet vaikka täällä), ja hyvältähän se noinkin näyttää. Tavoittelemani ”ranskalais-afrikkalaisen nomadin piilopaikka” -henki jotenkin jopa korostuu, matka-arkkuineen kaikkineen?

Blogissa ennenkin vilahdellut Mira Hautamäen (nyk. Haahti) voimakas teos kahdesta rakastavaisesta on nyt surffilaudan paikalla, sillä Joackim Lindholmin surffilaudat ovat olleet meillä vain lainassa ja menevät kuin kuumille kiville, joten omaa odotellessa. Sillä välin voit käydä ihailemassa lautoja vaikka Boulevard Social’in seinällä.

Ihana, aivan täydellinen haaveideni korituoli löytyi lähempää kuin arvasinkaan,”Tarja-tädin” vintiltä! Rakastan tuota tuolia ja kiitän vielä tätäkin kautta lämpimästi sen lahjoittajaa.

Taiteilijaresidenssi muuten on parhaillaan maailmanvalloituspuuhissa, kun Californiasta postaileva A Bird’s Leap-blogin Jennah esittelee sitä lukijakunnalleen 🙂

Hi! Did you come and visit us via the cutest cutie, Jennah, from A Bird’s Leap-blog? You are most welcome, my friend! As you can see, some things have changed since the previous pictures, but the main idea stays. We love to present different kind of art work, whether it’s photography, photographs made into wallpaper, classic paintings, graphics, a painted rug, ceramics… We have like a tiny little showroom of Hanko-based or -related artists at our backyard! Thanks for visiting our guest house!