comments 6

Kurkistus Taiteilijaresidenssiin, osa 2

Viimeksi hiukan vinkaisin, kun valokuvaajan vaimolla ei ole tuoreita kuvia. Herra Kamera tarttui siis siihen kuuluisaan kameraansa ja kävi vieraiden välissä poimimassa Toukkaselleen pari uudempaa otosta Taiteilijaresidenssistä. Mutta voi MIEHET, olisiko tuon siivousämpärin voinut siirtää kuvasta pois? Ja oikaista sängyn peitteen??

No, annettakoon hälle anteeksi, pääasia lienee itse tiilirotisko, jossa olemme hakeneet ranskalais-afrikkalaista nomadi-tunnelmaa. Onnistuimmeko? Kylpyhuoneen takana piilottelee vielä pikkuinen, musta sauna, ja toiletissa on tapettina kappale Deauvillen rantaa Normandiasta.

Kaipaatko muuten surffilautaa seinällä? Niin mekin! Hankolaisen hurmurin, Joachim Lindholmin upeat laudat menevät kuin kuumille kiville, niin että meillä näytteillä olleet kaksi yksilöä ovat muisto vain, ja uutta saamme odotella. “Galleria-seinä” siis tällä hetkellä tyhjänä. Mutta vain hetken, sillä odottakaas kun näette seuraavan taideteoksen…

Teokset “Taiteilijaresidenssissä”, pääosin hankolaisilta tai Hankoon sidoksissa olevilta taiteilijoilta:
Heikki Kukkonen
Irmelin Sandman-Lilius
Gita Malinen
Marika Nousiainen
C-G Hagström
Kaija Leino
Eine Tanner
“Herra Kamera”

Siniraitaiset astiat ovat Muurlan “Neljän Tuulen Tupa”-sarjaa, ja niidenkin yhteistyösuunnittelijana on hankolainen; ei taiteilija vaan ravintoloitsija Nixu Knichter, Makasiinin ja Neljän Tuulen Tuvan ehtoisa isäntä. (Vaikka taidettahan se hyvä ruokakin on!)

P.S. Helsinkiläiset voivat käydä ihailemassa Jocken surffilautoja Boulevard Social’in seinällä!

6 Comments

 1. Kaunista on. Onko lattia maalattu tuolla kuviolla? Ihanat värit. Pöydille tosiaan sopisi turkkilaiset kulhot. Alahan tulla, niin lähdetään basaariin tinkimään.

 2. Hyvin se sängyn peite on 😉 Upean näköistä teillä on.
  Kiitokset vielä mahtavasta Hanko-päivästä. Sydämeni jäi sinne. Toivottavasti pääsen toistekkin nauttimaan Hangon upeasta fiiliksestä.

  Jutta

  • Jutta, kivaa, että tulit jättämään viestin!! Kiitos teille, olitte hauskaa seuraa, siitähän se fiilis syntyy 🙂 Pian uudestaan!

 3. Anonyymi says

  Heissuli vei! Laitatko joskus kuvaa myös saunastanne—ja mielenkiinnosta kysyisin, miten päädyitte oviaukon verhoratkaisuun kylppärissä? Jännä idea sinänsä—niin epäsuomalainen =)

  Onko lähistöllä mukavaa aamiaiskahvilaa?

  Nikadora

  • Nikadora, kiitos kuvatoiveesta, toteutetaan!
   Verhoratkaisu tuntui pieneen tilaan sopivalta, ettei suotta olisi ovea kolkkaamassa siinä välissä. Leveä oviaukko (=paksut tiiliseinät) oli myös meistä niin kaunis, että se pääsi paremmin oikeuksiinsa näin. Jos se ei tuosta käy ilmi, niin wc on erikseen, ja sinne on ihan oikea, lukittava ovi 🙂
   Aamiaiskahviloita löytyy läheltä useampikin, vähän vuodenajasta riippuen ainakin viisi ihan muutaman askeleen päässä. Kadun toisella puolella on Hotel Bulevard, jossa saa käydä (maksua vastaan) aamiaisella myös ei-majoittuva vieras. Samoin Hotelli Regatassa. Lisäksi ihan pienen kävelymatkan sisällä ovat Cafe Regatta, Cafe Wirtaska ja Alan's Cafe. Niin ja onhan hurmaava Hotel Villa Maija, vanhaa villamajoitusta, jossa myös aamiainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.