Valitse sivu

Lämmintä ja viileää vuorotellen, sataa ja paistaa. Mutta halleluja, mulla on ballerinat jalassa! Ja kyllä, kylmänsiniset kintut, mutta SILTI!

Kävimme testaamassa ystävien uutta pyörää, jonkalaisesta olemme Kööpenhaminasta lähtien haaveilleet. Vaikka olenkin jo puhtaan kotiseuturakkauden vuoksi Helkama-tyttöjä, niin jaan silti nyt linkin Classic Bike’n sivuille, sillä heiltä saa tilattua aitoja Christiania-fillareita! Mitä mainioin piknik-pyörä, vai mitä?

Sillä välin kun minä keimailen pikkukengissäni, Herra Kamera ja Pojanpuikula ovat käyneet kookospähkinän kimppuun. Mehu juotiin, hedelmäliha syötiin ja kuoresta kuopus teki vielä kaulaansa massiivisen hippikorun.

Ja uutisia ruokarintamalta. (Tuntuuko teistäkin, että me emme juuri muuta tee, kuin syömme ja juomme? Se pitää paikkansa!) Koska eräiden nimeltä mainitsemattomien on pakko ilmeisesti jostain esihistoriallisista syistä uida kelissä kuin kelissä, niin heidän erinomaisen huolehtiva äitinsä koittaa pitää vilun loitolla mm. tirisevän kuumalla chili-valkosipuli-sitruuna-katkarapupannulla, joka uppoaa nälkäisiin suihin kuin häkä. Ja eräät nimeltä mainitsemattomat ovat terveitä kuin pukit.

Psssst: Pienen hetken päästä Instagramilaiset saavat seuratakseen ”Herra Kameran” huvituksia ja kuvituksia. Muistakaatten myös, niin halutessanne, hengailla kanssamme Facebookissa.