Valitse sivu

Okei. Lisätään siihen eiliseen flunssaruokalistaan vielä kurkuma. Mä kokeilen i h a n  m i t ä  v a a n, että saan tämän taudin talttumaan.

Sekoitin siis edellispäivän kesäkurpitsakeittoon (liikaa) kurkumaa. Ja kuumaa vettä. Ei maistunut enää miltään, paitsi tietysti kurkumalta. Olo: edelleen kauhea.

Olen myös turvautunut kaneliin (ripottelin sitä Finrexin-kuppiin kun en muutakaan keksinyt) ja nuoleskellut sitruunanlohkoja kuumeisella kielelläni.

Hunajaa. Lusikalla purkista. Mulla on varmaan korvatulehduskin.

Kokonaisia valkosipulinkynsiä. Sinne samaan kaneli-Finrexin-kuppiin. Hei, who cares enää tässä vaiheessa.

En enää koskaan syö kurkkupastilleja. En enää koskaan syö varmaan mitään muuta kuin soseita, koska kitalakeni on kurkkupastillien raapima. En enää koskaan niistä, koska nenäni on… eikun siis pakkohan mun on.

Mä olen ihan rottamaisen vilustunut ja mulla alkaa palaa pinna! Tai palais, jos jaksais. Moikka.

Paku-Ville suositteli tiukkaa viinaa. Pitäiskö..?


Tämä postaus oli omistettu lukijallemme Tuikkikselle, joka rakastaa neuvoja 😉