comments 6

Kolmen huivin taktiikka

Olenpa huomannut sellaisen seikan, että olen viime aikoina sanonut useasti lauseen “mulla kesti 40 vuotta tajuta että…” Yksi sellainen asia on tämä mun vaatepolitiikka.

Mulla kesti tiedättekö 40 vuotta tajuta, että tarvitsen oikeastaan vain farkut, pari mustaa yläosan roikaletta, pari villatakkia ja muutaman huivin. Varsikengät. Ison takin. Miksi mun pitäisi leikkiä jännittävämpää pukeutujaa, kun en sellainen ole? Saako ihminen ostaa samaa paitaa monta kappaletta ja käyttää vain sitä, jos se on just täydellinen?

Parin päivän Helsingin reissu meni garderoobin osalta juuri tällä näppäräksi todetulla kokoonpanolla, ja taipui kuitenkin moneksi ja moneen. Ja kun nyt on aivan liian kylmä ihmisen edes ajatella, niin olen edennyt kolmen huivin, tai kaulaliinan, taktiikalla: sisähuivi (villatakin kanssa), ulkohuivi (takin päälle), jättihuivi (kaiken päälle).

Ai missäs me syötiin? No tällä kertaa meksikolaisessa Patronassa, tavoitteena tappaa flunssa chilillä, limellä ja tequilalla. Super-ay-ay-hyvää! (Jos mä neuvoisin, ja mähän neuvon, niin tilaakin useampia alkuruokia ateriaksesi, niissä maut ovat herkimmin kohdillaan. Äläkä skippaa drinkkejä.)

Kaikki huivit: Mrs Jones Lifestyle Shop.

6 Comments

  1. Amen! Aivan samaa mieltä, vaikka mullakin tähän lopputulokseen pääsemiseen meni aikaa turhan kauan 🙂 Mistäs muuten aurinkolasisi ovat, itsellä uudet ostoslistalla ja nuo kaunokaiset heti kiinnittivät huomioni.

    • Aurinkolasit ovat jotkut Vero Modan vanhat halpikset, ihan TÄYDELLISEN malliset ja väriset, mutta melkoisen rimpulat. Jos löydän vastaavat, etsinnät ovat päällä, niin vinkkaan sullekin!

    • Kyllähän sitä tietää ja tuntee, kun lempivaate osuu kohdalle. Kaikki ikäänkuin sujuu lempivaatteessa helpommin 🙂

  2. Anonyymi says

    Ja oikeat kengät! Pitäisi ostaa niitäkin kaksi paria heti, jos niitä vain on. Joskus uudet lempikengät tulevat vastaan alessa, yksi ainoa pari, jäännöskappaleena. – Niin, ja kuinka repettoballerinat voivat? 🙂

  3. Repetothan voivat hyvin, hymyilevät hyllyllä, kun en raaski niitä käyttää! Keväämmällä joutuvat sitten tositoimiin, olis parempi kestää tällä kertaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.