Valitse sivu

Olenpa huomannut sellaisen seikan, että olen viime aikoina sanonut useasti lauseen ”mulla kesti 40 vuotta tajuta että…” Yksi sellainen asia on tämä mun vaatepolitiikka.

Mulla kesti tiedättekö 40 vuotta tajuta, että tarvitsen oikeastaan vain farkut, pari mustaa yläosan roikaletta, pari villatakkia ja muutaman huivin. Varsikengät. Ison takin. Miksi mun pitäisi leikkiä jännittävämpää pukeutujaa, kun en sellainen ole? Saako ihminen ostaa samaa paitaa monta kappaletta ja käyttää vain sitä, jos se on just täydellinen?

Parin päivän Helsingin reissu meni garderoobin osalta juuri tällä näppäräksi todetulla kokoonpanolla, ja taipui kuitenkin moneksi ja moneen. Ja kun nyt on aivan liian kylmä ihmisen edes ajatella, niin olen edennyt kolmen huivin, tai kaulaliinan, taktiikalla: sisähuivi (villatakin kanssa), ulkohuivi (takin päälle), jättihuivi (kaiken päälle).

Ai missäs me syötiin? No tällä kertaa meksikolaisessa Patronassa, tavoitteena tappaa flunssa chilillä, limellä ja tequilalla. Super-ay-ay-hyvää! (Jos mä neuvoisin, ja mähän neuvon, niin tilaakin useampia alkuruokia ateriaksesi, niissä maut ovat herkimmin kohdillaan. Äläkä skippaa drinkkejä.)

Kaikki huivit: Mrs Jones Lifestyle Shop.