comments 9

Kirjatoukka & Herra Kamera-blogi 2 v. !

Kirjatoukka & Herra Kamera-blogi täyttää tänään kaksi vuotta! Onnea me! Ja kiitos TE, jotka kanssamme kuljette. Ihan ensimmäinen postaus sen hyvin tiivisti: pidämme blogia, koska maailmassa on niin paljon kaunista.

Tulossa pieniä visuaalisia ja rakenteellisia muutoksia, hissukseen. Siirrymme takaisin ns. perusmalliin, jossa tekstit juoksevat peräkkäin, ei erikseen avattavina juttuina.
“Magazine”-mallissa pidimme kyllä ulkoasusta ja käytettävyydestä muuten kovasti, mutta emme pääse hyödyntämään sivupalkkia (ja mahdollisia alasivuja) haluamallamme tavalla, eikä ulkonäköön muutenkaan pääse vaikuttamaan kuten klassisessa pohjassa.

Kaksivuotias blogimme on kuin kaksivuotias lapsi; kehittyy, laajentaa reviiriään, suuntautuu ulospäin, on hirmuisen utelias ja joskus hiukan uhmakas. Toivottavasti me pystymme edelleen tarjoamaan teille sitä, mitä olette tästä blogista saaneet – te, jotka olette lukijoiksi jääneet. 

Kaikenlaisia toivomuksia, palautetta, ehdotuksia ja kommentteja otetaan nyt oikein mielellään vastaan! Ja onnitteluita 😉

Pssst: Facebookissa vaihdettiin juuri sivumme “kansikuvaa”, se on nyt tuo alimmainen. Lisäksi siellä muistellaan parin päivän ajan menneitä lempijuttuja n. 1 100 postauksen arkistosta. Peukkua peliin!

9 Comments

  1. Onnea kaksivuotiaalle! Katsotaan seuraako tässä iässä se uhmaikä?

  2. Anonyymi says

    Onnittelut, grattis, félicitations, congratulations, hambalyo, pongezi, ja kaikilla maailman muilla kielillä sama viesti! Anna tulla lisää vain!

    • Kiitos kiitos, pieni lattialle kiljumaan heittäytyminen tekisi kyllä välillä terää!

  3. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Minä vasta hetki sitten löysin bloginne ja innolla olen alkanut seurata.

    • Tosi kiva kuulla, että löysit tiesi meille, tervetuloa! Toivottavasti haluat hengailla kanssamme kauan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.