Valitse sivu

Unikeonpäivän ja Muinaistulien Yön lisäksi lempitapahtumiani Hangossa on Hangon Elokuvajuhlat.
Meille on jo tavaksi tullut lähettää silloin lapset mummolaan, kutsua kaverit kaupunkiin ja pistää leffaillen koko viikonloppu.

Tälläkin kertaa kattaus on kovaa luokkaa, on vaikeaa valita tärppejä. Lauantaisettikin on semmoinen, että voisi istua aamusta iltaan valkokankaan ääressä ilman tankkaustaukoja jos vain maallisempi huvittelunhalu antaisi periksi ja fysiikka kestäisi. Pakko kai kuitenkin jättää pari drinkkitaukoa ja iltoihin tilaa hyvälle ruoalle. Esityspaikkoja on kaksi, elokuvateatterimme Kino Olympia sekä Hotelli Regatta, päällekkäisyyksissä luovitaan.

Mutta yritetään, tässä teille katsaus omaan, alustavaan listaani:

Perjantaina
17:30 Happiness
19:30 Bio & Bar, Hotelli Regatan yläkerrassa M.A. Nummisen absurdia dokkaria ja alakerrassa Ludde ja Riikka laulavat. Ja Ludde on siis teillekin tuttu juttusarjastamme ”Look like Lou”!

Lauantaina
11:30 Gloria
14:00 Night train to Lisboa
16:30 Twenty feet from Stardom
18:30 Kaksi päivää, yksi yö
Ja vielä jos kannikat kestää:
20:30 Love Story

Sunnuntaina
11:30 Prinsessa Kaguyan tarina
TAI
12:00 Bugarach
15:30 Ida

Koko ohjelmisto tutkittavissa täällä. Huomaa myös, että festari jatkaa poikkeuksellisesti muutamilla näytöksillä tänä vuonna myös päätapahtuman eli viikonlopun jälkeen.

Hyvästä ruoasta elokuvien ohessa puheenollen, Ravintola Origolla on uusi, makoisa syyslista ja Ravintola Makasiinissa lauantaina 1.11. italialainen ilta!


Arkistojen kätköistä: Viime vuonna yhtenä ohjelmanumerona oli saapuminen leffaan fillarilla. Helsingistä. Marraskuussa! Klik.