comments 2

Kirjatoukan joululahjavinkit, osa 40

Viimeinen, muttei vähäisin, Kirjatoukan joululahjavinkki: World Visionin “Joulukirja“- lukuelämys kehitysmaiden lapsille.

(Nora Exlibris eli Noora Valkonen kertoo myös muista hyvää tekevistä, lukemiseen liittyvistä lahjoista blogissaan.)

2 Comments

  1. Itselleni en ole kaivannut mitään lahjaa. Ei ole "pakko saada" ajatuksia. Antaminen on omempi asia. Täältäkin on muutama joululahjaidea napattu. Kiitos siis vinkkaajalle. Tänään vielä kirmataan isännän kanssa ostamaan loput lahjat kotiväelle.

    Äsken saapui kuitenkin postia Suomen Hangosta. Ihan vain minulle. Pelkästä paketista, mutta etenkin kivasta sisällöstä tuli niin iloinen mieli! Lintu lennähti kuuseen ja sydän kynttelikköön. Suklaat päätyvt todennäköisesti suun kautta vatsamakkaraksi, kunhan aatto joutaa.

    KIITOS sinulle Anna, sinä ihana!

    Blogimaailman yllätykset jatkuu, kun tuulennaapurina-blogin Kirjailijatar (kaikki kirjaan liittyvät tarttuvat mukaan:)) perheineen saapui Istanbuliin joulun viettoon. Huomen illalla saan emännöidä heitä täällä meillä:).

  2. Hahaaa, iloista vatsamakkaran kasvatusta sinne, Mine-kaunokaiseni! Olen iloinen, jos pieni ja vaatimaton lahjani ilahdutti. On ollut niin hauska tutustua. Ihan oikea tapaaminen vielä uupuu, sitä odotellessa. Hangossa vai Istanbulissa, ken tietää? Uusi vuosi on puhdas ja vielä täynnä mahdollisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.