Valitse sivu

Kuvat 1-4: Keittiötarvikeliike Mixanna kävelykadun kulmassa on kokkailijan aarreaitta. Meidän tiilirotiskomme on kuuluisa värikkäistä kynttiläröykkiöistä, niidenkin noutopaikka on Mixanna. Mixannassa on myynnissä hienoja Hanko-tarjottimia (Come to Finland) ja pellavapyyhkeitä, ja nuo valkoiset, siniraitaiset mukit, ja muut Hanko-henkiset ”Neljän Tuulen Tupa”-sarjaan kuuluvat lautaset ja kulhot ovat uusin osa vierastalomme kalustusta. Afrikkalaistyyppiset ottimet ja puuvadit houkuttavat myös, ne sopisivat vierastalon nomadi-teemaan…

Kuvat 5-7: Villa Himalla on Hangossa jo kaksi liikettä. Nämä kuvat ovat kävelykadun Himasta. ”Myynnissä ei ole mitään turhaa, vain välttämättömyystarvikkeita”, sanoo kaupan iloinen emäntä Nana!

Kuvat 8-13: Foto-Art-Decon Arja tuo Ranskasta huonekaluja, astioita, tekstiilejä, pesuaineita, kynttilöitä… kaikkea mitä täällä Suomen Rivieralla nyt tarvitseekaan, esimerkiksi nyt vaikka maitopulloja aamukahvipöytään! Vierastalomme kauniit ulkokalusteet ovat juuri täältä.

Kuvat 13-23: Villa Himan toinen liike, sisustustalo, sijaitsee Bulevardin päässä, Lars Sonckin piirtämän talon kaari-ikkunoiden takana. Kaikkea ihanaa, itse kunkin kotiin, ja nyt myös herkkuhylly. Pullea, vihreä lasimaljakko lienee teille jo kotikuvistamme tuttu. Se on tyhjänäkin kaunis.
Villa Himan kanssa kauniin tilan jakaa lelukauppa Peikko & Prinsessa, jonne meidän lapsilla on parhaimmillaan ollut asiaa neljäkin kertaa päivässä… Tuota mahtavaa grilliä hodareineen ja hampurilaisineen ei kannata enää havitella, sen sai syntymäpäivälahjaksi Kirjatoukan kultainen veljenpoika Salama!