Valitse sivu

Pari kuvaa juhliin valmistautumisesta. Haluan nostaa kaksi ihanaa ja taitavaa nuorta hankolaista naista viidentoista minuutin valokeilaan vanavedessäni.

(Kyllä, leijun edelleen omissa valokeiloissani, heiluttelen semmoista kuninkaallista kämmen kansalaisiin päin-vilkutusta Hangon tyhjille kaduille auton ikkunasta ja ihmettelen miksei torilla ollut mitään kansanjuhlaa eilen palatessani. Miten niin kun me ei voitettu? Ei Pertti Kurikatkaan voittaneet ja silti he saivat kansanjuhlan! Ja jos joku jotain tonttijuttuja miettii, niin sanotaan nyt sekin ääneen, että mielummin kalavaja Gunnarsinrannasta.)

Päätin heti gaalasta kuultuani satsata aikaa ja rahaa meikkiin ja kampaukseen. Onneksi. Hiukseni raidoitti ja hauskan sivunutturan letteineen kokosi Pias Hårgallerin Anu Koponen ja näyttävän smoky eye-meikin loihti Beauty Salon Powder Roomin Jennifer Jungell. Kun ammattilainen laittaa hiukset ja kasvot kuntoon, ei koko iltana tarvitse olla tönimässä tukkaa oikeaan asentoon tai korjailemassa meikkiä. Olen viettänyt monissa juhlissa takuulla tuntikausia vessan eteisissä paikkailemassa naamaani, siinä ei ole tolkun häivää. Nyt vain seisoskelin gaalahulinan keskellä skumppalasi ojossa ja olin upea, aika iisiä. Kampaus kesti vielä seuraavankin päivän, meikkiä en olisi millään halunnut yöllä pestä pois. Jenniferin kirkumisestani huolimatta päättäväisesti nyppimät kulmakarvani onneksi olivat ja ovat kauniisti kaareutuvat vielä juhlien jälkeenkin 🙂

Mikä parasta tässä meikki- ja hiushässäkässä: kuvat minusta ovat kerrankin sellaisia, että sitä joutuu oikein miettimään kuinka monta kertaa kehtaa itse itsestään otoksia eri medioissa jakaa. Olin upea, UPEA!

Lue lisää gaalatunnelmia täällä ja täällä.