Valitse sivu

Kevättä rinnassa, ja puutarhahuumaa? Anna Kirjatoukan auttaa sinut uuden kasvukauden alkuun tällä mahtavalla opuksella, joka minulla on ilo arpoa lukijoidemme kesken!

Esikoiskirjailija Päivi Rahikka on hankolainen, hirmuisen kiva ja puutarhaguru. Sen lisäksi, että Päivi ahkeroi omassa viherrakennusyrityksessään Via Gardenissa ja pyörittää sen puutarhakauppaa, hän on nyt kirjoittanut meille myös selkeän oppaan oman pihan suunnitteluun ja toteutukseen, ihan sieltä haaveiluvaiheesta aina siihen hetkeen asti, kun lopulta istut unelmapihallasi magnoliapensaan alla rosé-lasillinen kädessä. Jopa minulla saattaisi olla pienet mahdollisuudet onnistua pihani kanssa tämä kirja kaverina, niin kärsivällisesti ja kädestä pitäen lukijaa perehdytetään pihasuunnittelun saloihin.

Päivin kirja, Pihasuunnittelijan ABC, sisältää ohjeita sekä ihan uuden pihan suunnitteluun että vanhan puutarhan kunnostukseen ja ylläpitoon, niin vakituiseen kuin lomakotiinkin. Piha ja puutarha eivät ole vain kukkasia ja kasveja, vaan myös budjetteja, kivetyksiä, kulkuväyliä, ilmansuuntia ja tuulen liikkeitä. Kirjassa on paljon kuvia ja piirroksia sekä esimerkkejä erilaisista toteutuksista. Hankolainen lukija saa lisäiloa tuttujen puutarhojen bongaamisesta.

Jos siis tunnet tarvetta melkein 200 sivulle ystävällistä opetusta ollaksesi oman pihasi kuningatar, niin ole hyvä ja jätä pieni viesti kommenttiboksiin 15.4. mennessä. Anna myös sähköpostiosoitteesi tai seuraa blogia kun voittaja julistetaan ja yhteystietoja tiedustellaan kirjan postitusta varten. Huhti-toukokuussa ehtii vielä hyvin oman pihan parannustöihin, uuden kirjan kanssa. Minusta kaikista ihanimmalta uudelta puutarhatermiltä kuulosti ”tuoksupuutarha”, siihen tähtään!

Yhteistyössä WSOY ja #kirja.