comments 4

Kevään juhla

Huomaa ankkuri 🙂

Sanotaan nyt vaikka niin, että aamulla toivoin, että olisin pysytellyt sittenkin siinä minttuteessä…

Ei, ei sittenkään! Muutenhan olisi jäänyt maistamatta aivan mahtava ja yllättävä uusi tuttavuus, Chapel Downin ENGLANTILAINEN rosé-kuohuviini! Ravintola Origon omistaja Jan kertoi, että alue Etelä-Englannissa, jossa tätä hyvin hennon ja tyylikkään vaaleanpunaista juomaa tuotetaan, on maaperältään hyvin lähellä Champagnen alueen geologiaa.

Se Minni Hiiren rusetin omaava tyyppi, jonka oli välttämätöntä laulaa luikauttaa Origon terassilla, se en sitten ollut minä. Se oli joku muu.

4 Comments

    • Kiitos <3 Tuo meren kimaltelu pitkän talven jälkeen on kyllä jotain niin hienoa!

  1. Anonyymi says

    Heh-heh! Kas kun eihän sitä luonteelleen mitään voi, joskus on laulaa luikautettava vähän julkisemmassakin paikassa, kun tilanne sitä vaatii! Minä kannustan valtavasti tällaisia luonnottomuuksia – tuoreessa muistissa kun on vuodentakainen episodi eräistä Hienoista Häistä, joiden morsmaikku kuului suomenruotsalaiseen kuoroon ja häävieraista suurin osa oli suomenruotsalaisia (lue: snapsilaulut osaavia). Mun oli sitten pakko kaikkien 200 ihmisen keskellä heittäytyä johdattamaan suomenkielistä juomalaulua… Voin joskus tutustuttaa sut tähän biisiin, se vie mukanaan… t. nimim tuulia, joka ei pelkää nolata itseään 🙂

    • AHAHAHA! Odotan innolla, ja voin heittää pöytään vastalahjaksi pätkän ranskalaista juomalaulua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.