Valitse sivu

Herra Kamera, jonka ehdin Facebookin puolella parkansa puolesta jo tyylin airueeksi nimittää, esitteli uusia vaatteitaan. Ihanansiniset byysat, pehmeä villapaita kyynärpääpaikoilla (jokainen Kirjatoukka kai käy hiukan kuumana kyynärpääpaikkoihin?) ja pehmeääkin pehmeämpi merimiesraidallinen paita. Huikean tyylikkäitä oranssiraitaisia sukkia unohtamatta. Ihana! Komea!

Vaikka minä laitan rahani (mitkä rahani…) mielummin kirjoihin, lehtiin ja matkusteluun, niin innostuin kuitenkin poukkoilemaan NN 07:n sivuille. Lähestyvän reissun matkakassi ammottaa jo makuuhuoneen lattialla, odottaa pakkaamistaan, ja jäänee nälkäiseksi Kirjatoukan kuteilla. Mutta jos voisin, täydentäisin matkavaatevarastoani vaikka näillä mukavuuksilla. Kirpparilta kympillä löydetyt Ballyt, pari mustaa tuubitoppia, ja pari valkoista, ja farkut täydentäisivät rennon haahuilusetin. Ja tietysti tämän toukan tavaramerkit, ainakin kaksi kaulaliinaa kerralla. Ihan Kööpenhaminaa, vai mitä?

… Tämä on kyllä mahtavaa tämä bloggailu; voin hoitaa kaikki haluamiseni pois päiväjärjestyksestä vain kirjaamalla ne tänne. Ihan totta, toimii! Ja taas tyttö hiihtää samoissa vanhoissaan tyytyväisenä, kun mielikuvitusminä sentään pukeutuu stailisti, ja elää omaa huoletonta elämäänsä virtuaalimaailmassa!

(Tuohon toiseksi alimmaiseen kyllä leikkaisin saksilla -oikeilla tai mielikuvitussaksilla! – löysän v-aukon tai venepääntien, niin teen usein. Anteeksi kaikki maailman vaatevalmistajat.)