comments 4

Kaunis ja käytännöllinen joululahjavinkki

Vinkkaan vielä joululahjoja etsiville: Langøn nettikaupassa on kiva tarjous puuvillafilteistä sekä villahuovista. Molemmista meillä on kokemusta, molemmat ovat ihania. Tuo iso musta puuvillapeittoni on ollut tosi kovassa käytössä, se on kuninkaallisen kokoinen ja mahtavaa laatua. Ja musta, eli täydellinen. Muitakin värejä toki on. Koon puolesta filtti käy rantaelämän lisäksi vaikka pöytäliinaksi tai sohvanpäälliseksi. Hapsuista plussaa, hapsuista aina plussaa.

Pellavapyyhkeissä ei tainnut joulutarjousta ollut, mutta kehaisen niitäkin. Ne kun pelastivat Kreikan reissuni monin tavoin. Jo pelkästään rantapyyhkeenä pellavaliina on ihan ässä: ohut eli nopeasti kuivuva ja helppo roudata sekä hyvin kaunis katsella. Pellavalakanoita ja tyynyliinoja meillä on jo… odotas… ainakin kahdeksassa värissä!

Villahuovat (ja muut Langøt) vilahtelevat eri väreissä tämän linkin takana. Meidän jokaisella lapsella on oma villainen, omassa värissä, ja ne ovat tosi rakkaat ja päivittäisessä käytössä. Myös hoitokissa Coco antaa äänensä Langøn huoville ja parkkeeraa paksun takapuolensa lämpimälle peitolle.

* * * 

“Xmas Special – all wool blankets 99 € (149 €) and all cotton blankets 69 € (109 €). 
Offer valid at lango-home.com until 23rd December or while stock lasts.” 

4 Comments

 1. Anonyymi says

  hei, yritin aamutuimaan löytää sivuilta, että missä tuotteet on tehty tai vielä parempi mistä villa ja pellava on lähtöisin, mutta ei osunut silmiin. Satutko tietämään? Villaviltti olisi ihana!

  • Hei! Kysyin vielä Langøn (joka on siis suomalainen yritys) Susannalta: Villaviltit tehdään Virossa, puuvillafiltit Turkissa. Pellavat tulevat Liettuasta ja tarjottimet ja muut vastaavat tuotteet Suomesta. Lisätietoja tarvittaessa info@lango-home.com!

  • Anonyymi says

   Kiitos! Tämä tieto riittää. Eli tavallaan lähituotteita. Yritän skarpata tässä eettisessä viidakossa ja sen takia kyselin. 🙂

  • Niin, paitsi Turkin osalta 🙂 Hienoa, että näet vaivaa eettisyyden eteen, arvostan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.