Juustokuorrutettu tomaattikeitto pinaattikierteellä

Eilen kipitin ruokakauppaan listan kanssa: tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia, pinaattia, hyvää leipää, juustoa… Kassajonossa himoitsin lähimmäisen, eli edelläni olevan naisen ostosta, pussillista minttusuklaa-Susuja. Naureskelimme, että sehän on lähes terveellinen herkku, minttuhan on vihreä ja yrtti, joten käytännöllisesti katsoen kyseessä on pussillinen kasveja. “Minä luen aina blogiasi”, kertoi hän, ja siitäkös ilahduin. Kas kun ei koskaan tiedä kuka lukee ja kuka ei. On oikeasti tosi hauskaa kuulla lukijoista ja varsinkin nähdä ihkaoikea sellainen. Terveisiä siis sinne ruudun toiselle puolelle! Viittasin kassalla ostoksiini ja kerroin, että hän saa nyt sisäpiiritietoa seuraavasta reseptistä, joka tulee olemaan tomaattikeitto. No sitten jonossa takanani oleva nainen kysyi, että mikäs blogi se sellainen on, ja että hänkin haluaa lukea, ja sitten varmaan punastelinkin jo siinä, kahden lukijan, olevan ja kenties tulevan välissä. Terveisiä sinnekin, toivottavasti löysit tiesi tänne! Niin, se tomaattikeitto: Kuullota reilussa oliiviöljylorauksessa sipulia, valkosipulia ja pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja.  Mausta yrteillä, laakerinlehdillä, suolalla ja mustapippurilla. Lisää nyt kolmisen purkkia tomaattimurskaa ja/ tai kokonaisia tölkkitomaatteja. Muhittele. Lisää litran verran vettä. Nouki laakerinlehdet pois ja soseuta keitto sauvasekottimella. Lurauta sitten joukkoon vaaleaa balsamico-etikkaa. Jatka … Jatka artikkelin Juustokuorrutettu tomaattikeitto pinaattikierteellä lukemista