comments 6

Jokaisella on oma Turkunsa

Jos Pojulta kysytään, niin kyllä Turussa parasta on lelukauppa Casagrande. Tällä kertaa sieltä löytyi jousipyssy imukuppinuolilla. Jouskari oli jo muutenkin hieno, mutta tarina sen takana teki siitä helmen; jousipyssyt kun valmistaa yli kahdeksankymppinen turkulaisherra omin käsin, remonttijätteestä ja muusta ylijäämästä.

Niin minä sitten kuljetin nuolia pitkin Turkua, kuin mikäkin intiaanipäällikkö, kaikkeen sitä joutuukin… Itse olisin valinnut kirahvin, vaan en mitä tahana kirahvia. Kulttilelu ja julkkisten lellikki Sofie La Girafe on syntynyt Pariisissa, ja vetosi minuun siksi voimakkaasti. Harkitsin jopa hetkellisesti neljännen lapsen hankkimista, mutta se nyt olisi aika äärimmäistä yhden muovilelun takia, väitti Herra Kamera. Lelukaupan ystävällisen henkilökunnan kanssa olimme kyllä yhtä mieltä siitä, että on sitä lapsia heiveröisemmilläkin perusteilla tehty!

6 Comments

  1. Meillä on "Sohvit" saatu kahdelle ensimmäiselle lahjoina Ranskanmaalta… Suuria olivat suosikkeja. Kolmas joutui tyytymään kahden ekan jämiin ja kulutti molemmat ihan loppuun…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.