comments 14

Iloa uudesta

Muistanette vielä vierastalomme alakerran, jota Taiteilijaresidenssiksikin kutsutaan? Sen yläkerrassa on vuoroaan odotellut samankokoinen tila.

Yläkerta on hauska vinokattoineen ja jo asennettuine “ikkuna-ovineen”. Ajattele kuumaa kesäpäivää, kun voit leväyttää kaikki kolme ovea auki koko talon pituiselle aamukahviparvekkeelle, antaa tuulen heilutella pellavaverhoja ja kuunnella lintujen (ja meidän perheen) kujerruksia pihalla, syreeneiden alla.

Keräilen kansikaupalla inspiraatiokuvia, jotka eivät vastaa lainkaan budjettiamme. Remonttihommat maksavat päätähuimaavia summia, tarjouksien kymppitonnit vain vilisevät silmissä ja välillä on pakko hengitellä hetki paperipussiin.

Olen kuitenkin ostanut asuntoon jo keittiöpyyhkeet ja piirtänyt lyijykynällä vihkoon kuvia tasoista, joilla on taidekirjapinoja, suuria saviruukkujalkaisia lamppuja sekä outoja esineitä maailmalta. Olen valinnut taulun Parkkosen valikoimista (Walls, HANKO 1), haluaisin sen koko seinän korkuisena! Tiedän sohvan värin, samoin maljakossa huojuvien neilikoiden. Kuulen kuinka levysoittimen neula naksahtaa uralleen ja lempeät sävelet pyyhkäisevät valossa kylpevän asunnon päästä päähän.

Eli kai se tästä.

Kai se tästä.

14 Comments

 1. Minna says

  ❤️❤️❤️ me niin vuokrataan tätä❣️

  • Anna says

   Tervetuloa! (Meidät tuntien tässä voi kyllä vähän kestää 😀 )

 2. merja says

  Siis ihanaa! Olen sisustushullu! Juuri tuo kuvailemasi Anna , kuulostaa aivan mahtavalta !! Tsemppiä teille upeaan projektiin??

 3. Nikadora says

  Upea tila! Kuulen sen jo puhuvan, mitä kaikkea kaunista ja rosoista se kaipaa ylleen ?

  • Anna says

   Roso valitettavasti vähän kärsii kun pitää eristää, mutta kyllä siitä nätti tulee!

 4. Leenamari says

  Oh, mä näen kaiken tuon kauniin silmissäni. Lasi viileää viiniä, hyvä kirja ja lämmin kesäilta. Joko saa tehdä ensi kesäksi varauksen ; D

  • Anna says

   Juuri noin minäkin sen näen!
   Katsotaan varausjuttuja kunhan joskus kaikki on valmista, kiitos kiinnostuksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.