comments 4

Ihanainen

Aloitin eilen päiväni häikäisevissä merkeissä. Joogasin puolitoista tuntia, söin vähähiilihydraattisen lounaan, join paljon sitruunalla terästettyä vettä. Säteilin.
Sitten söin pussillisen pähkinäsuklaa-popcorneja (josta siis ahterini ja minä syytämme Mrs. Jonesia) ja kolme nakkipiiloa. NAKKIPIILOA!
Illalla huomasin, että nenääni on kasvamassa joku kauriin pään kokoinen… joku.
Kävin aikaisin pettyneenä nukkumaan, vain tappajarasvalla kuorrutettu nenänpää peiton alta pilkistäen.
Heräsin kello 2:27 suremaan Pohjois-Korean näköalattomuutta ja Matti Nykäs-parkaa.

Mutta koska olen NAINEN, aloitan tänään kaiken alusta. Säteilevän tarmokkaasti. Olen nimittäin todennäköisesti keksinyt kaikkivoipaisen naiseuden salaisuuden, ratkaissut koodin. Oletteko valmiit? Lanvinin ME-parfyymi! “Lanvin-nainen on kuin tähti: elegantti, itsevarma, vahva ja hienovaraisesti seksikäs. Sekä hieman mystinen, mikä tekee hänestä kiehtovan.” No totta helvetissä OSTAN!

4 Comments

  1. Joskus on ihanaa ja hankalaa olla nainen. Ja vaikka kauriit nenissä joskus häiräävätkin on silti hienoa, että on olemassa asioita kuten suklaapopparit. Tai popcornjäätelö. Tai suklaa.

    Ihan hilipeä muuten tuo Moranin kirja.

    • Hahaa, tapani mukaan rynnin etukenossa lukemisen suhteen ja laitoin suuhusi sanat "… on silti hienoa, että on olemassa asioita kuten NENÄ!" HA!
      Nenä ON kyllä aika hauska. suklaapoppareista puhumattakaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.