comments 12

Ihana iho!

Arvatkaa mihin mä NYT olen hurahtanut? Himalajansuolasaippuaan! Suloinen, vaaleanpunainen kimpale on nimensä mukaisesti suolaa, sen sjiaan saippua se ei oikeastaan ole. Suolan vaikutuksista liikkuu ruusuisia kuvailuja täydellisen ihon salaisuudesta, mutta ainakin desinfioiva vaikutus sillä on, ja se sitoo kosteutta. Suolassa on myös mineraaleja, jotka hellivät ihoa.

Suolasaippuaa voi käyttää koko keholle, mutta minä olen aloittanut kasvoista. Koska suola on karkeaa, en hieroisi palaa suoraan kasvoihin, vaan kostutan sen, pyörittelen käsissä ja sitten painelen kämmeniä hellästi kasvoille. Ensimmäisellä kerralla se tuntui hassulta, koska palasta ei tunnu irtoavan mitään, eikä se esimerkiksi vaahtoa, mutta suolainen maku huulilla paljastaa että käsissä on muutakin kuin vettä. Anna suolan ja mineraalien hetken vaikuttaa ja huuhtele pois. Teen käsittelyn melkein joka päivä sekä aamuin että illoin ja olen taas näkevinäni huikeaa kukkeutta itsessäni!

Meikkejä saippua ei pese, eli ensin kasvot on puhdistettava meikinpoistoaineella. Ja suolakäsittelyn jälkeen levitetään kosteusvoide tai seerumi tai mitä kukakin käyttää, jos käyttää.

Himalajansuolasaippua maksaa muutamia euroja, joten kynnys kokeilla on matala. Vaikka en orjallisesti olekaan luonnonkosmetiikan käyttäjä, ilahduttaa ruusunpunaisessa palassa myös sen luonnonmukaisuus.

12 Comments

 1. Nimetön says

  Aika hauska… mulla on just nuo samat Ozit? Ihan lempparit!

  • Anna says

   Niin lempparit! Ihan joka päivä päällä. Sormuksista itse asiassa jo toinen samanlainen käytössä, ensimmäisen heitin frisbeegolfissa jonnekin Hangon metsiin ja meinasin musertua. Oli pakko ostaa uusi peukalosormus, sillä olen nimennyt sen “voimasormukseksi” enkä uskalla enää elää ilman. Ozilta mulla on myös paljon muita koruja, tykkään tosi paljon.

 2. Mulla on sellainen vaatimaton 1,5 kg suolaämpäri suihkuhuoneessa sekä vähän pienempi altaan vieressä. MeineBasella kuorin/pesen ihon monta kertaa viikossa, eikä pesuaineita tarvita. Iho on ihan uskomattoman pehmeä sen jälkeen. Käytän myös kasvoille vähintään 3 krt/viikossa. Suola ❤

 3. Tiina Antti says

  Ihana toi rannekoru! Mistä sellaisia saa?
  Terkkuja
  TiinaA.

  • Anna says

   Tiina, se on niin ihana!!! Se maadoittaa mut <3 Rannekoru on OZ Jewelin ja linkki löytyy tuota SHOP-sivulta. Melkein kaikki mun korut ovat sieltä.

 4. Tiina Antti says

  Kiitos! Rannekoru laitettu toivelistalle, ihan pianhan on jo taas äitienpäivä 😉
  Mukavaa hiihtolomaa!
  Tiina

 5. M. says

  No luonnollisestihan sitten täytyi ostaa Himalajansuolasaippua. Minulla on vain yksi kommentti: AU!

  • Anna says

   Voi ei! Onko sulla iho rikki? Silloin varmasti kirvelee. Kurjaa. Huomasithan tuon, että en suosittele hinkkaamaan suoraan kasvoihin, vaan käsiin, ja sitten painelemaan hellästi käsiä kasvoille? Toivottavasti iho paranee (suolasaippuanhan pitäisi nimenomaan auttaa siinä) ja käyttö muuttuu miellyttävämmäksi. Ja jos ei kasvojen iholle, niin sitten kropalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.