Valitse sivu

Arvatkaa mihin mä NYT olen hurahtanut? Himalajansuolasaippuaan! Suloinen, vaaleanpunainen kimpale on nimensä mukaisesti suolaa, sen sjiaan saippua se ei oikeastaan ole. Suolan vaikutuksista liikkuu ruusuisia kuvailuja täydellisen ihon salaisuudesta, mutta ainakin desinfioiva vaikutus sillä on, ja se sitoo kosteutta. Suolassa on myös mineraaleja, jotka hellivät ihoa.

Suolasaippuaa voi käyttää koko keholle, mutta minä olen aloittanut kasvoista. Koska suola on karkeaa, en hieroisi palaa suoraan kasvoihin, vaan kostutan sen, pyörittelen käsissä ja sitten painelen kämmeniä hellästi kasvoille. Ensimmäisellä kerralla se tuntui hassulta, koska palasta ei tunnu irtoavan mitään, eikä se esimerkiksi vaahtoa, mutta suolainen maku huulilla paljastaa että käsissä on muutakin kuin vettä. Anna suolan ja mineraalien hetken vaikuttaa ja huuhtele pois. Teen käsittelyn melkein joka päivä sekä aamuin että illoin ja olen taas näkevinäni huikeaa kukkeutta itsessäni!

Meikkejä saippua ei pese, eli ensin kasvot on puhdistettava meikinpoistoaineella. Ja suolakäsittelyn jälkeen levitetään kosteusvoide tai seerumi tai mitä kukakin käyttää, jos käyttää.

Himalajansuolasaippua maksaa muutamia euroja, joten kynnys kokeilla on matala. Vaikka en orjallisesti olekaan luonnonkosmetiikan käyttäjä, ilahduttaa ruusunpunaisessa palassa myös sen luonnonmukaisuus.