comments 12

Ihan ensiksi haluaisin kiittää

En tiedä miten voisi matkaseura paremmaksi muuttua.

Mihin tahansa sanomme menevämme, mihin tahansa aikaan on lähtö, mitä tahansa ilmoitamme seuraavaksi syövämme, milloin tahansa vaihdamme suunnitelmaa kesken kaiken, tämä ryhmä on aina hyväntuulisena valmiina. Tennarinkannat vain vilahtavat, kun he seisovat sovitusti etuovella kuin pienet sotilaat.

He huolehtivat toisistaan, he nukkuvat sikeästi, he jaksavat valvoa pitkään ja herätä aikaisin. He tyhjentävät astianpesukonetta ja täyttävät jääkaappia kauppakassi kerrallaan. He löytävät kaikkialta jotain kivaa ja kaikesta jotain hyvää. Heidät työnnetään museon pyöröovista sisään, kieritellään simpukoissa, jätetään yksin shoppailemaan, pistetään hoitamaan asioita ranskalaisiin leipomoihin, eikä mikään ole heille mahdotonta. He käyvät pissalla aina kun käsketään. Heillä on kirjoja liikuttavissa repuissaan lentomatkoilla.

Ihme ninjoja. Kaikki menee matkoilla hyvin, kun vain muistaa pitää ruokailuvälit lyhyinä ja jäätelötauot tiheinä. Siis lasten äidillä.

Kyllä, laskit oikein, matkassa oli yksi vieraileva tähti, ja ihana olikin! Kiitos kullanmurut <3

12 Comments

 1. Anonyymi says

  Kuva, jossa halaatte rannalla <3 Työmatkalla metrossa tulvahti kyyneleet silmiin.

  Tämä ja edellinen kirjoitus on ihania. Luen niitä uudelleen ja uudelleen – ja tietenkin kuvat!

  Riitta

  • Halailin matkalla aika paljon, onneksi joku rutistus päätyi kuviinkin!

 2. Teillä on ihanat lapset! Käyvät pissalla aina, kun käsketään! Isäni opetti minulle lapsena, että aina, kun vessa on "äärellä", sinne pitää mennä, koska jos ei mene, sitä ei löydy, kun tarve iskee. Noudatan tätä oppia mutta lapsenlapsi ei ole vielä oppinut tuota vaan väittää, ettei ole hätä. Siitähän ei ollutkaan kysymys. No joo, takerruin varmaan aika epäolennaiseen mutta… Odotan lisää kuvia ja kertomuksia!

  • Ei ole epäolennaista! Pissatauot ovat matkan onnistumisen kannalta kohtalokkaan tärkeitä! Ja kun vielä olen semmoinen vedenjuontiin usuttaja, niin… Lapset varmaan luulevat, että käymme museoissa niiden sivistävän vaikutuksen vuoksi, mutta ei. Käymme museoissa, koska niissä on yleensä siistit ja jonottomat vessat 😉

 3. Voi jukra miten ihanat lapset! Nautin suuresti Ranskanmatkastanne näin blogin kautta!

  • On ne! Ja lisää tulossa! (Ei lapsia, vaan ranskanmatkajuttuja!!!)

  • Siinä me istuimme, koko rivillinen, kolme penkillistä molemmin puolin käytävää, kuusi kirjaa pienten valokeilojen alla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.