Valitse sivu

Hei tämä on mahtiuutinen! Pariisilaissyntyisiä See Concept -lukulaseja ja aurinkolaseja vahvuuksilla saa nykyään yhdestä lempi-lempiliikkeestäni Moko Marketista. Ei me muuten siellä Cannesissa rampattais, mutta kun näitä on saatava 😉

Tai itseasiassa mulla ei ole ikänäköä vielä riittävästi jos ollenkaan, joten joudun malttamattomana odottelemaan sinänsä vääjäämätöntä vanhenemista, mutta kuten eilen kirjaston ”Elämäni kirja”-illassakin sanoin, Herra Kamera on minusta seksikkäimmillään juurikin iltaisin vieressäni sängyssä, pellavalakanoissa, See Conceptit nenällä, kirja kädessä. (Mistä tulikin jotenkin mieleeni Hot dudes reading, uuh!)

Mokon nettikaupasta on tilattavissa vain merkin lukulaseja yhdellä vahvuudella (+2), joten kannattaa vaivautua paikan päälle Helsinkiin, joko Punavuoreen tai Sörnäisiin. Muualta maailmasta löytyvät myös päätetyöskentelyyn suunnitellut sinilinssiset sekä lasten mallisto. Lasit ovat paitsi älyttömän hyvännäköisiä, myös järkevän hintaisia. Kirjatoukka suosittelee!