Valitse sivu

Kauhea paniikki meinasi jo iskeä, en saanut millään ladattua kuvia blogiin. Hassua, tuli aivan sellainen ahtaanpaikankammo-olo ja ahdistus.
Vaikka eihän mulla mitään ASIAA ole, kunhan hengailen. Mutta it’s good to be back.
Kyllä mä tavallaan ymmärrän, ettei Blogger halunnut näitä kuvia: tuo hauska utuinen efekti saadaan uittamalla kännykkää öljytilkassa ruoanlaiton lomassa…

No niin. Kuvissa siis ainekset kunnon wokkiin, ennen ja jälkeen. On päiviä, jolloin hyvistä aikeista huolimatta perhe ei kertakaikkiaan osu yhtä aikaa ruokapöytään. Silloin voi esivalmistella kasan wokkiaineksia, ja jokainen pyöräyttää pannun kautta omannäköisensä annoksen kun ehtii.

Alakuvassa näkyvät ainekset: varhaiskaalia ja suolapähkinöitä. paprikoita, sokeriherneitä, lehtikaalia, purjoa ja herkkusieniä sekä parsakaalia, chiliä ja seesaminsiemeniä. Kanaa oli myös, taustalla, paistinpannulla.

Yritin myös kuvata kuuluisat minttuni (Herra Kamera TUUUUU jo kotiin!) mutta niiltä jäivät tyystin pois päät, tai latvat, tai miksi niitä nyt kutsutaan. Vilahtaa siellä ruukkurivistössä myös timjami nimeltä Jamie Oliver. Olen muuten huomannut, että yrttejä on vaikeampi syödä, jos niillä on nimi. En siis suosittele yrttien nimeämistä.