Valitse sivu

Pojat eivät millään malttaisi odottaa jälkiruokaa 🙂

Rempparoinakaan ei estä lapsia pistämästä leikkiä pystyyn. Pienet ja pölyiset keksivät nopeasti mitä kaikkea kivaa noin isossa, vielä tyhjässä tilassa voi tehdä.

Vähän vanhempi, innosta kihisevä vierasjoukko taas valui Mokon upouuteen keittiöön, ja jakautui joukkueisiin. Syntyi lammaspullatiimi, couscous-tiimi ja suklaakakkutiimi. Kokkasimme kiiltävän rosterin loisteessa, valtavissa vadeissa ja hirmuisessa puheensorinassa, eikä kai oikein kukaan osaa kertoa resepteistä juuri osviittoja enempää. Chili-suklaakakun tarkan ohjeen puristan meille ja teille kyllä Pialta kunhan kerkiän! Kakun kanssa tarjottiin vatkattua kermaa ja mascarponea sekä unelmaista mangosoossia…
Vaaleanpunainen kakku (pistaasipohjalla!) oli tuliaisemme pienelle DJ-neidille, joka huolehti esimerkillisesti illan sulosävelistä.

Kun pääsimme pimeän jo laskeuduttua pöytään asti (pöydän oli tietenkin kattanut kattaustiimi), hurrasimme erikseen kaikille joukkueille. Huomasin, että sen lisäksi, että olen päättänyt saada elämääni paljon enemmän naurua, niin haluan tulevaisuudelta myös tosi paljon hurraan huutamista.

Lammaslihapullat, suurinpiirtein:

Lampaan jauhelihaa
Munia
Kuullotettua sipulia ja valkosipulia
Vuohenjuustoa
Rosmariinia
Timjamia
Mustapippuria ja suolaa
Hunajaa

Pyöritä lihapulliksi ja paista uunissa.
Tarjoile yrttisen couscousin, minttu-jogurttikastikkeen, ja chili-jogurttikastikkeen kera.

Lue myös: Hattutehtaan tytöt, osa 1