comments 7

Hattaraa

Vasta kun petroolinsiniset sohvat rantautuivat meille viime kesänä, huomasin että tosiaankin, yksi olohuoneen seinistä on joskus maalattu ihan sillä samalla sävyllä. Niin sitä silmä tottuu, en ollut edes ajatellut koko asiaa.

Nyt tuntuu, että sinistä on kylliksi ja koska sohvista en aio luopua, niin seinä saa uuden maalin. Tekee mieli puuteripinkkiä.

Vaaleanpunainen nojatuoli meillä jo onkin, se saapui kotiin silloin kun olin Kreikassa. En ole ihan varma odotinko perheen vain tuolin näkemistä enemmän. Se oli täydellinen, kuin hubbabubba-purkkaa, ei yhtään varovainen vain juuri oikean kreisin ruusunpunainen!
Ja Mokon vaaleanpunaisia samettityynyjä löytyi ennestään myös. Viime perjantain kotona liihotellut tanssiaisperhonen vain vahvisti pinkkejä unelmia, kaikki näytti satumaiselta vaaleanpunaisen tyllin läpi!

Kun Mrs Jonesin blogissa oli kuvia Tukholman sisustusmessuilta, sielläkin kummitteli se sama pehmeä roosan sävy. Ja Edie & Edie Grey Gardenista nyt tietysti tiesivät vaaleanpunaisen heleyttävän voiman jo ajat sitten.

Pinkit linkit SHOP-sivulla!
Tuoli: Jean Vernet
Filtti: Langø
Korvakorut: Gauhar

7 Comments

 1. Olisin ehdottomasti odottanut tuolia enemmän kuin perhettä 😉 viininpunainen sohvamme on kohta istumakelpomaton joten pakko jossain vaiheessa ostaa uusi, mutta en tiedä miten saisin miestä taipumaan vaaleanpunaiseen… luumunväristä kyllä tai sinistä….

  • Anna says

   Sano miehelle, että “tosimies ei pinkkiä pelkää!” 😀
   Viininpunainen sohvakin kuulostaa kyllä ihanalta, samoin kuin luumu tai sininen…

 2. Nimetön says

  Tässä on nyt tietysti se ongelma, että hattaravärit ja pinkki erityisesti on nyt kovasti muotia ja joka lehdessä ? Mutta älä silti luovu hyvästä ajatuksesta!

  Essi

 3. Nimetön says

  No kun aiemmin postasit, että olet vastarannankiiski. Että jos joku on muotia (vaikka ne perheet safkaa), niin sinulta lopahtaa silloin into ja haluat tehdä jotain ihan päinvastaista, koska vastarannankiiskeys ? Silti kannustan pinkkiin seinään, vaikka kaikki muutkin tekisivät samoin. Kuulostaa hyvältä!

  • Anna says

   Ahahahahaha, se on kyllä aivan totta! Tunnet mut paremmin kuin minä itse! Mulla on ollut se vaalenapunainen seinähaave itse asiassa jo niin monta vuotta, että kuvittelin varmaan olevani ikäänkuin edelläkävijä tässä tapauksessa. Ja olisihan se komeaa osua JOSKUS trendin huipulle, sitä tämä lukaali nimittäin harvoin on kokenut. Kiitos kannustuksesta, oot huippu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.