Valitse sivu

Hangon Elokuvajuhlien ohjelmisto on nätisti nipussa ja liput käyvät kaupaksi hyvää vauhtia. Hommahan tärähtää käyntiin jo ensi viikolla!

Ajattelin valita festariannista muutamat Kirjatoukan tärpit, mutta kun koko liuta on niin kovaa kamaa, on vaikeaa nostaa helmiä vielä erikseen. Tässä nyt kuitenkin listantynkää, kun niin lupasin, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä muitakin kannattaisi katsoa. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan, ettei Kirjatoukkakaan kaikesta kaikkea tiedä!

Bekas
Betoniyö
Colours of the Islands
Hanko-Unelmien välietappi
Kalervo Palsa ja kuriton käsi
Laulu koti-ikävästä
Menneisyys
Poski poskea vasten
Päivien kuohu
Kimpassa

(Klikkaa elokuvan nimeä, niin pääset esittelyyn.)

LISÄKSI:

  • Elokuvien ”etkot” eli varaslähtö suoritetaan jo torstai-iltana 31.10., kun Bulevardin Grönassa pistetään jazzklippejä pyörimään ja ihana Hannu Malinen jakelee musiikkitietouttaan kuin hunajaa meille tavallisille tallaajille. Yksi viime vuoden lempparitapahtumiani muuten! Lue lisää: ELOKUVAJAZZIA.
  • Yksi Elokuvajuhlien kiinnostavimmista kokonaisuuksista on hankolaisten nuorten lyhytelokuvakavalkadi, joka avaa koko festivaalin perjantaina 1.11. Lukiolaiset ovat ohjaaja Ilkka Raution kanssa koostaneet koskettavista aiheista omia puheenvuorojaan, ja meidän lienee syytä kuunnella. Lue lisää: NUORTEN HANKO.
  • Ja sitten on tietysti se huikea pyöräilytapahtuma lauantaina 2.11. teemaan sopivine leffoineen (Vive le Tour ja Lystikäs kirjeenkantaja) eli varsinainen ”räntä-race” Helsinki-Hanko. Mukana myös Pelago Bicycles, sooooo cool! Lue lisää: KESÄ ON AMATÖÖREILLE!
  • Lauantaina 2.11. leffojen lisäksi soljutaan loppuillaksi Origon yläkertaan hippaamaan ja keskustelemaan näetystä ja koetusta viralliselle FESTARIKLUBILLE. On aivan ilahduttavaa, että soittokamansa sinne roudaavat silloin myös Sven Bengtsson och Medvind, nuo lippakioskien menevät miehet… 🙂

JOS MINÄ OLISIN SINÄ, MINÄ OLISIN JO MATKALLA MAAILMANNAPAAN, HANKOON!

Hangon Elokuvajuhlat Facebookissa, peukku.