comments 2

Hamppari

Täräytetään eetteriin vielä sunnuntain hampurilaislautanen. Eihän sellaisella ilmalla VOINUT kokata sisällä, saati syödä!

Sekoita hyvää paistijauhelihaa, 1-2 munaa (jauhelihan määrästä riippuen), Dijon-sinappia, suolaa, mustapippuria myllystä ja juustokuminaa eli jeeraa. Grillaa pihvit, mutta jätä sisältä punertaviksi.

Paahda grillissä myös hyvät täysjyväsämpylät.

Tarjoa hampurilaisen kanssa majoneesia, ketsuppia, kurkkupikkelsiä, Dijon-sinappia, salaattia, tomaattia, punasipulirenkaita ja viipaleina myytävää vuohenjuustoa. Rinnalle rapeat maalaisranskalaiset. (Mielummin tietysti itse tehdyt, mutta nämä olivat jonkun “mummon” pakasteraneja…)

Pienet jumpparit kiljuivat riemusta kun kotiutuivat grillin tuoksujen keskelle. Myös se yksi kovan onnen lapsi, joka tällä kertaa oli murtanut varpaansa…

2 Comments

  1. Hyvältä näyttää. Me olemme tänä kesänä grillanneet jostakin syystä todella vähän. Mistähän se johtuu. Voisikin viikonloppuna ottaa vahingon takaisin ja koettaa vaikka näitä. Voihan varvas. Se on kummallista miten tuollainen pieni uloke onkin tiellä joka paikassa. Sen huomaa vasta sitten, kun siihen sattuu.

    • Kuumuudesta johtuisiko? Me grillaamme läpi talven, pyyhimme vain lumet grillin katolta ja pistämme hehkumaan. Toivottavasti hampurilaiset maistuvat!
      Hihityttää tuo varvasanalyysisi, se on NIIN totta! Kepeillä tuo nyt viuhtoo, ja tarvitsee kyydin joka paikkaan, ja yhtäkkiä pitääkin monta juttua miettiä uusiksi. Voihan uloke!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.