Valitse sivu

Täräytetään eetteriin vielä sunnuntain hampurilaislautanen. Eihän sellaisella ilmalla VOINUT kokata sisällä, saati syödä!

Sekoita hyvää paistijauhelihaa, 1-2 munaa (jauhelihan määrästä riippuen), Dijon-sinappia, suolaa, mustapippuria myllystä ja juustokuminaa eli jeeraa. Grillaa pihvit, mutta jätä sisältä punertaviksi.

Paahda grillissä myös hyvät täysjyväsämpylät.

Tarjoa hampurilaisen kanssa majoneesia, ketsuppia, kurkkupikkelsiä, Dijon-sinappia, salaattia, tomaattia, punasipulirenkaita ja viipaleina myytävää vuohenjuustoa. Rinnalle rapeat maalaisranskalaiset. (Mielummin tietysti itse tehdyt, mutta nämä olivat jonkun “mummon” pakasteraneja…)

Pienet jumpparit kiljuivat riemusta kun kotiutuivat grillin tuoksujen keskelle. Myös se yksi kovan onnen lapsi, joka tällä kertaa oli murtanut varpaansa…