comments 2

Ethän koske

Ihan pikkuisen kirpaisi laittaa herätyskello soimaan Hangon aikaa 5:50 sunnuntaiaamuna. Mutta Tampereen Sara Hildénin taidemuseon Ellen Gallagherin AxME-näyttely oli todellakin sen arvoista (puhumattakaan museon kahvilan kakkupaloista).
Kannattaa napata ne kuulokkeet korville, teokset saavat selostuksista lisäsyvyyksiä. Bling blingiä, hiphoppia, pop poppia, isoja hiuspesiä, japanilaisia kaloja, vanhoja mainoksia, sanoja, kuvia, viiltoja, funkkia, pinkkiä…

Näyttely liikahti Tampereelle Lontoon Tate Modernista, jonka sivuilla on hyvä setti taustatietoja ja muuta materiaalia taiteilijasta ja näyttelystä. Suomessakin saa pitää jo hoppua (herätys!), näyttely päättyy 26.1.  

Kellon saa kyllä kohta laittaa soimaan taas uudestaan, seuraavaksi Sara Hildénissa avautuu Andy Warhol-näyttely. Sillä reissulla haluan sitten kyllä jo ehtiä Sastamalaankin!

Vielä ehtii: Huippumielenkiintoinen dokkari “Mesenaatti” Sara Hildénistä katsottavissa Yle Areenassa vielä reilun viikon verran.

2 Comments

  1. Täällähän olikin oikein Tampere-pläjäys!
    Minäkin pistin tänään juuri merkille että Andy Warhol saapuu. Hassu yhteensattuma, sillä eilen juuri luin uudelleen hänen elämänkertansa. Muistelen, että n. 15 vuotta sitten Warholin näyttely oli Hesassa ja siellä kävinkin, ja muistan myös pettymykseni…
    Mesenaattia suosittelen! Ja ohjaaja on ihana tyyppi!

    • Mesenaatti on tosi hyvä, olen katsonut sen jo pari kertaa, ohjaajalle terveisiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.