Valitse sivu

Meidän piti tuon Herra Kameran kanssa mennä perjantaina elokuviin. Ystävämme Céline ja Jesse ovat heilastelleet valkokankaalla suurinpiirtein yhtä kauan kuin me kaksi tosielämässä, joten Rakkautta ennen keskiyötä oli nähtävä, olemmehan kulkeneet pitkän matkan yhdessä.

Mutta elokuva jäi välistä, sillä… niin, noh, me riitelimme. ”Miksi sä aina… Miksi sä et koskaan… ”, kyllä te tiedätte. Herra Kamera yrittää vielä kiukun keskelläkin koputtaa tyhjää rannettaan kellon merkiksi että ehtisimme kulman taakse leffateatteriin, ja silloin minä kiljuin kyynelten läpi, että ONHAN SE NYT IHAN HELVETIN ABSURDIA mennä katsomaan joidenkin mielikuvitus-fucking-tyyppien kinastelua valkokankaalla kun omakin parisuhde on mutkalla!

Sunnuntaihin mennessä riidat oli jotakuinkin sovittu, ja istuimme vihdoin Kino Olympian punaisilla samettituolilla popcorn-tötteröiden takana.

Ei se elokuvana nyt niin kummoinen ollut, mutta tietty tuttuus teki siitä katsomisen arvoisen.
Ja siinä kohdassa, kun Céline kysyy Jesseltä miksi mies pakkaa matkalle aina vain omat tavaransa ja nainen koko muun perheen, siinä kohdassa Herra Kamera tarttui Kirjatoukkaa kädestä. Ja se se vasta on ainakin yhden leffalipun arvoista se!